ΑΕ Σπάρτη: Η παρουσίαση του Αντωνίου (photos)

ΑΕ Σπάρτη: Η παρουσίαση του Αντωνίου (photos)

Η διοίκηση της ΑΕ Σπάρτη παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής (2/8) στο ξενοδοχείο Μενελάιον τον νέο προπονητή Σωτήρη Αντωνίου.

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Βουζιώτης, τα μέλη του ΔΣ, αρκετοί φίλαθλοι όπως επίσης οι οργανωμένοι «Δωριείς» αλλά και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Την παρουσίαση έκανε ο Γιάννης Βουζιώτης, όπου ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο για την άνοδο στην Γ' Εθνική, τους χορηγούς και όλες τις επιχειρήσεις που στήριξαν την ομάδα την περυσινή περίοδο αλλά και τον κόσμο που ήταν στο πλευρό των Πρωταθλητών. Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου την τελευταία διετία στην ΑΕ Σπάρτη που ήταν καθοριστική για την επίτευξη της ανόδου στη Γ' Εθνική.

«Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται συνέχεια δίπλα μας και κάνει τα πάντα για την ομάδα. Με τη στήριξη όλου το νομού μας θέλει να δει την ομάδα όλης της Λακωνίας να πρωταγωνιστεί στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα δύσκολα όμως τώρα αρχίζουν. Έχουμε μια νέα πρόκληση μπροστά μας. Από τη νέα προσπάθεια που ξεκινά δεν περισσεύει κανείς. Θέλουμε δίπλα μας τους Σπαρτιάτες όλης της γης! Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ο εγγυητής μιας νέας πετυχημένης πορείας» ανέφερε αρχικά στην ομιλία του ο Γιάννης Βουζιώτης και πρόσθεσε: «Ξεκινάμε την περιπέτεια της Γ' Εθνικής με στόχο να βάλουμε τα θεμέλια για να δημιουργηθεί η ομάδα που θα είναι σε θέση τα επόμενα χρόνια να κάνει το όνειρο μας πραγματικότητα. Την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Στο πλευρό μας θέλουμε επίσης τον Δήμαρχο της πόλης Βαγγέλη Βαλιώτη και τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Σάββα Βελισσάρη, οι οποίοι συνέβαλαν κι αυτοί τα μέγιστα στη περσινή πορεία μας».

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο νέος προπονητής της ομάδας Σωτήρης Αντωνίου ο οποίος ευχαρίστησε αρχικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την πρόταση που του έκανε. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο στόχο της δημιουργίας μιας ομάδας που θα είναι ανταγωνιστική, θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα προσφέρει πλούσιο θέαμα. Όλα αυτά με την απόκτηση έμπειρων ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα πλαισιώνονται από πολλούς Λάκωνες παίκτες.

Ο Θύμιος Σταυρόπουλος θα είναι ο γενικός αρχηγός της ομάδας ενώ στο τεχνικό επιτελείο εντάχθηκαν ο Χαράλαμπος Παναγούλης (γυμναστής) και ο Παναγιώτης Κονίδης (προπονητής τερματοφυλάκων). Στην συνέντευξη Τύπου βρέθηκαν και o Γκαλίτσιος με τον Ηλιόπουλο, οι οποίοι φέρεται να έχουν συμφωνήσει με τους διοικούντες.

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ομάδας, που βρίσκονται στο κέντρο της Σπάρτης, ενώ μέχρι την Παρασκευή θα έχουν ανακοινωθεί οι πρώτες μεταγραφές.