Ηρακλής: Οι… αφανείς ήρωες!

Ηρακλής: Οι… αφανείς ήρωες!

Σε μία ομάδα, αυτοί που βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο και τα φώτα της δημοσιότητας, είναι οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής, αλλά και η διοίκηση.

Για να λειτουργεί όμως σωστά η ομάδα και να έρχονται οι επιτυχίες, υπάρχουν και πολλοί συνεργάτες, των οποίων η συμβολή, η συστηματική δουλειά, η ακούραστη προσπάθεια και η αφοσίωση, είναι παροιμιώδεις.

Δικαίως λοιπόν, μπορούν να χαρακτηριστούν ως «αφανείς ήρωες» της ομάδας. Η ΠΑΕ Ηρακλής ετοίμασε ένα αφιέρωμα για τους άμεσους συνεργάτες του Νίκου Παπαδόπουλου, και την προσφορά του καθένα στο χτίσιμο μιας μεγάλης ομάδας.

Διαβάστε το αφιέρωμα της ΠΑΕ:

Νίκος Αμανατίδης
Ο γυμναστής της ομάδας, βρίσκεται φέτος για 5η χρονιά στο πλευρό του Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος τον εμπιστεύεται απόλυτα. Η δουλειά που κάνει, είναι καταπληκτική, με αποτέλεσμα πολλοί να τον αποκαλούν και «μάγο». Άλλωστε, η πολύ καλή φυσική κατάσταση των παικτών τη χρονιά που πέρασε και η απουσία σοβαρών τραυματισμών, συγκαταλέγονται στα υπέρ του.

Φώτης Γκιζέλης
Ο πρώην «πορτιέρε» του Ηρακλή, και νυν προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο για το σύλλογο. Τύπος μποέμ και χαμηλών τόνων, που είναι όμως λάτρης της πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς.

Κώστας Τσιολακίδης
Είναι ο παλαιότερος στην ομάδα μας, ο άνθρωπος που στην πλάτη του κουβαλάει πολλά...ένσημα στον Ηρακλή. Με τα «μαγικά» του χέρια βοηθάει τους παίκτες να αποθεραπευτούν, γι' αυτό κι εκείνοι τον θεωρούν ως τον πλέον αγαπημένο τους φυσικοθεραπευτή.

Γιώργος Ροδίτης
Θεωρείται ο «μικρός αδερφός» του Κώστα Τσιολακίδη, όντας ο έτερος φυσικοθεραπευτής της ομάδας. Προσηλωμένος στη δουλειά του, δουλευταράς, μειλίχιος, στόμα έχει και μιλιά δεν έχει.

Μανώλης Παπακώστας
Ο «doctor» του Ηρακλή. Εξαίρετος επιστήμονας, με μεγάλη αγάπη για τον σύλλογο. Όλοι εντός της ομάδας, τρέφουν αδυναμία στον γιατρό με τη μεγάλη ψυχή.

Μάκης Παπασούλης
Το...alter ego του Μανώλη Παπακώστα στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Λαμπρός επιστήμων, άψογος χαρακτήρας και πολύ καλός συνομιλητής σε όλα τα θέματα.

Θόδωρος Γρηγοριάδης
Ο «καλός μας άνθρωπος».
Ο μασέρ του Ηρακλή, είναι πάντα ευγενικός και χαμογελαστός, και πάντα χαμηλών τόνων. Όσο για τη δουλειά του, κυριολεκτικά άψογος, αφού οι ποδοσφαιριστές εμπιστεύονται με «κλειστά μάτια» τα χέρια του.

Γιώργος Σιάγκας
Ότι και να πει κανείς για τον Γιώργο, θα είναι λίγο.
Από τους παλαιότερους στην ομάδα, μεγάλος «μαχητής», δουλεύει ακατάπαυστα για τον αγαπημένο του Ηρακλή, και η μοναδικότητα του χαρακτήρα του, τον έχουν κάνει ιδιαίτερα συμπαθή σε παλιούς και νέους παίκτες. Μάλιστα, όλοι εντός ομάδας, τον αποκαλούν χαϊδευτικά «γατούλη».

Φάνης Τσαπαλιάνας
Ο «μικρός» της ομάδας και «συμπαίκτης» του Γιώργου Σιάγκα στη δουλειά, ως φροντιστής. Ο ορισμός του καλού και φιλότιμου παιδιού, ακούραστος και πάντα ευχάριστος σε όλους.

Φυσικά, στους άμεσους συνεργάτες του προπονητή μας, Νίκου Παπαδόπουλου, έχουν προστεθεί τόσο ο βοηθός του, Νίκος Καραμπετάκης, όσο και ο team manager, Γιώργος Κεραμιδάς, οι οποίοι με τη δουλειά και τη συμπεριφορά τους όλο αυτό το διάστημα, συμπεριλαμβανομένης και της προετοιμασίας, δίνουν τα διαπιστευτήριά τους για μία ακόμα καλύτερη συνέχεια.