ΑΕΛ: Επιχείρηση… Περίκο

ΑΕΛ: Επιχείρηση… Περίκο

Η ΑΕΛ προσπαθεί να φέρει πίσω τον Ισπανό μέσο που αποχώρησε πριν από έξι μήνες με καταγγελίες σε βάρος του Πλεξίδα για αθέτηση συμφωνίας, βιαιοπραγία και πλαστογραφία

Σε ανοιχτή γραμμή με την Ισπανία και τον Περίκο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η ΑΕΛ. Η διοίκηση Κούγια και ο Ράτκο Ντόστανιτς θέλουν να επανεντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τον 30χρονο Ισπανό, ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν σε 13 ματς πρωταθλήματος και σημείωσε 3 γκολ. Η αποχώρηση του όμως ήταν επεισοδιακή τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Περίνο είχε προχωρήσει σε απίστευτες καταγγελίες εις βάρος του πρώην αφεντικού των Θεσσαλών Βαγγέλη Πλεξίδα για αθέτηση συμφωνίας, βιαιοπραγία και πλαστογραφία και αποτέλεσε παρελθόν με προσφυγή.

Με δηλώσεις του μάλιστα σε εφημερίδα της Μάλαγα "Desmarque" υποστήριξε ότι ζει έναν εφιάλτη στη Λάρισα με τους διοικούντες τη θεσσαλική ομάδα να του ζητούν να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιό του, να του αφήνουν απλήρωτο το νοίκι του σπιτιού του και να προσπαθούν συνεχώς να του βάζουν εμπόδια. Στις αρχές Μαρτίου απέστειλε και αποχαιρετιστήρια επιστολή στα ΜΜΕ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι «πραγματική ντροπή, ένας κόσμος τόσο μεγάλος και υπέροχος, να υπομένει και να στηρίζει ένα άτομο όπως αυτόν τον πρόεδρο που δημιουργεί αναστάτωση και ατιμάζει αυτό για το οποίο εσείς πολεμάτε». Τα πάντα όμως φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν. Ο Ισπανός μέσος είδε με καλό μάτι την αλλαγή στην «βυσσινί» ΠΑΕ και δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να γυρίσει στην ΑΕΛ.

Ο Αλέξης Κούγιας χειρίζεται το θέμα αποκλειστικά και αισιοδοξεί πως στο τέλος της εβδομάδας θα έχει εξασφαλίσει το ναι του Περίκο.

Πηγή: «Η ΠΡΑΣΙΝΗ»