Δωτιέας Αγιάς: Την Τετάρτη η «πρώτη»

Δωτιέας Αγιάς: Την Τετάρτη η «πρώτη»

Για την Τετάρτη (5/8) και ώρα 18:00 έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση του Δωτιέα Αγιάς ενόψει της νέας σεζόν.

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο θα δώσουν το παρών λίγοι παίχτες από το περσινό ρόστερ, καθώς πολλοί έφυγαν λόγω της καθυστέρησης που παρατηρήθηκε στα διοικητικά της ομάδας μέσα στο καλοκαίρι. Ωστόσο, θα υπάρξουν νέα πρόσωπα σε αυτή. Μιλάμε για τον νέο τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Αλεξούλη καθώς και για την μόνη έως τώρα μεταγραφή της ομάδας, τον Γιώργο Ακρίβο. Και λέμε έως τώρα διότι σύμφωνα με πληροφορίες του "rockngoal.com.gr", ο αριθμός των μεταγραφών θα αυξηθεί κατά 6-7 τουλάχιστον ποδοσφαιριστές το προσεχές διήμερο, με τα ονόματα αυτών να μην έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η στελέχωση του ρόστερ θα γίνει με νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα διακρίνονται για το ταλέντο τους, την όρεξή τους για δουλειά και που θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στην κατηγορία. Πρόθεση του νέου τεχνικού της ομάδας είναι το ρόστερ να απαρτίζεται από 25-28 ποδοσφαιριστές.

Τέλος, όσον αφορά τον Γιώργο Ακρίβο στον οποίο αναφερθήκαμε παραπάνω, αγωνίζεται ως στόπερ και πέρυσι αγωνίζονταν στους νέους του Τυρνάβου. Η μεταγραφή του θεωρείται «κλεισμένη» ωστόσο, ο παίκτης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα λόγω μια εκκρεμότητας που υπάρχει με το δελτίο του.

Πηγή: pamebala