Η συγκινητική συνέντευξη του Βαγγέλη Μόρα

Η συγκινητική συνέντευξη του Βαγγέλη Μόρα

Ο Βαγγέλης Μόρας μίλησε στη Gazzetta Dello Sport για το θάνατο του αδερφού του, Δημήτρη και το νέο νόημα που έδωσε στη ζωή του.

Ο Δημήτρης Μόρας έφυγε πρόσφατα από τη ζωή μετά από άνιση μάχη με τη λευχαιμία και ο Βαγγέλης βρίσκονταν στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή.
Αναλυτικά η συνέντευξη του διεθνή αμυντικού της Βερόνα στην ιταλική εφημερίδα:

«Πίστευα πως ο αδερφός μου μπορεί να τα καταφέρει. Τα πράγματα πήγαιναν καλά. Τον περίμενα στη Βερόνα για το τελευταίο μας παιχνίδι, απέναντι στη Γιουβέντους. Το Μάρτιο όμως έκανε κάποιες εξετάσεις και είδαμε πως τα πράγματα ήταν άσχημα. Οι γιατροί του είπαν πως η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη», τόνισε ο Λαρισαίος αμυντικός και πρόσθεσε:
«Ήταν μια σπάνια μορφή λευχαιμίας, πολύ επιθετική. Ήμουν 100% συμβατός ως δότης μυελού των οστών και η διαδικασία ήταν απλή, δεν πόνεσα και μετά από μια εβδομάδα επέστρεψα στο γήπεδο χωρίς πρόβλημα.

Ο Δημήτρης δεν τα κατάφερε, αλλά ελπίζω με την κίνησή μου να δώσω το παράδειγμα, γιατί είναι πολύ σημαντικό να βοηθάμε τους άλλους. Για το λόγο αυτό έχουμε αρχίσει τη συνεργασία με έναν οργανισμό στη Βερόνα και την Αυστραλία για τους δότες του μυελού των οστών».