ΑΕΚ: Στρωτό ποδόσφαιρο και μεταγραφές

ΑΕΚ: Στρωτό ποδόσφαιρο και μεταγραφές

Σε διάστημα δυο ημερών ο Τραϊανός Δέλλας έχει θέσει τους κεντρικούς άξονες της προετοιμασίας της ΑΕΚ, ετοιμάζοντας προσθήκες στο ρόστερ και απαιτώντας ταχύτητα στο γήπεδο

Τους δυο κεντρικούς άξονες της προετοιμασίας της ΑΕΚ για την επιστροφή της στη Super League έθεσε το απόγευμα της Κυριακής και το μεσημέρι της Δευτέρας ο Τραϊανός Δέλλας. Ο «Κολοσσός» είδε την ομάδα του να αποδίδει κακό ποδόσφαιρο απέναντι στην Ανόρθωση και να χάνει 2-1, ξεκαθαρίζοντας μετά το φιλικό της Κυριακής στην Οπαλένιτσα ότι έρχονται προσθήκες στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο Δέλλας αναμένεται να ζητήσει τα χρήματα που θα δίνονταν για να αποκτηθεί ο Νάτσο Σκόκο ώστε να τα χρησιμοποιήσει για να «γεμίσει» το ρόστερ της Ένωσης με ποιοτικούς παίκτες σε θέσεις-κλειδιά.

Η αναμενόμενη άφιξη του Καρίμ Χαφέζ θα «κλείσει» την υπόθεση του αριστερού οπισθοφύλακα, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η οριστική εξέλιξη στο ζήτημα του Ντιέγο Μπουονανότε, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

Κατά την επιστροφή της ΑΕΚ στην Αθήνα ο Δέλλας αναμένεται να ζητήσει τρεις μεταγραφές για θέσεις-κλειδιά όπως του κεντρικού μέσου, ενός επιθετικού ή μεσοεπιθετικού και ίσως ενός «καθαρού» αμυντικού χαφ.

Σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο που επιθυμεί να δει από τους παίκτες του ο Έλληνας τεχνικός, το έκανε ξεκάθαρο με όσα τους είπε τη Δευτέρα στην πρωινή προπόνηση. «Όταν έχετε τη μπάλα, πρέπει να τα σκέφτεστε όλα. Που θέλετε να πάει η μπάλα, τι κίνηση κάνει ο συμπαίκτης σας, ποιο είναι το καλό του πόδι, τι θα πρέπει να κάνει αυτός μετά... Όλα αυτά αν δε τα σκεφτόμαστε κοστίζουν χρόνο», τόνισε ο Δέλλας, ζητώντας ουσιαστικά ποδόσφαιρο στρωτό και γρήγορο, με σκέψη πριν την πράξη και ένα βήμα... μπροστά από τον αντίπαλο.

Πηγή: onsports