Παναθηναϊκός: Δίπλα τους ο Αλαφούζος!

Παναθηναϊκός: Δίπλα τους ο Αλαφούζος!

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι διαρκώς στο πλευρό του Παναθηναϊκού, δίνοντας το «παρών» στην προπόνηση της Δευτέρας (03/08) ενώ θα ταξιδέψει την Τρίτη (04/08) για το Βέλγιο.

Το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς δίνει την Τετάρτη (05/08) στην έδρα της Μπριζ ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» καλούνται να πάρουν την πρόκριση και να επιστρέψουν στην ελίτ της Ευρώπης, εξασφαλίζοντας το μίνιμουμ που είναι η πρόκριση στους ομίλους του EuropaLeague. Εκτός από το πρεστίζ όμως, το ματς αυτό θα φέρει και οικονομικά οφέλη για την ομάδα, κάτι για το οποίο αγωνιά κι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ είναι διαρκώς δίπλα στην ομάδα τις τελευταίες ημέρες και θέλει να βοηθήσει παίκτες και τεχνικό τιμ να πάνε με όσο το δυνατό καλύτερη ψυχολογία στο ματς του «Γιάν Μπρέιντελ». Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το «παρών» στη χθεσινή (03/08) προπόνηση, ενώ σήμερα (04/08) θα πάει στο Βέλγιο, όχι μαζί με την ομάδα αλλά λίγο αργότερα, για να δει και την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Πηγή: onsports