Ανακοίνωσε τρεις η Λάρισα

Ανακοίνωσε τρεις η Λάρισα

Την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η Λάρισα.

Παίκτες των «βυσσινί» είναι από σήμερα ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, Δημήτρης Σουλιώτης, που αγωνιζόταν στον Τύρναβο και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, ο 22χρονος αμυντικός μέσος, Σωτήρης Χάμος, που έπαιζε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και υπέγραψε για τα επόμενα τρία χρόνια, και ο 21χρονος μέσος, Θανάσης Πατινιώτης, που πέρυσι αγωνίσθηκε στην Παναχαϊκή και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1. Δημήτριο Σουλιώτη, 20 ετών, κεντρικό αμυντικό, με ύψος 1,94, με συμβόλαιο 4 ετών, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Τύρναβος και ήταν βασικό στέλεχος στο δεύτερο μισό της περιόδου, με διαφορετικές απολαβές για την FootballLeague και την SuperLeague. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει προσωπικά για αυτή τη μεταγραφή τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Τύρναβος κ. Βασίλη Μπρέζα.

2. Σωτήριο Χάμο, 22ετών, αμυντικό χαφ, με ύψος 1,87, με συμβόλαιο 3 ετών, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης,με διαφορετικές απολαβές για την FootballLeague και την SuperLeague. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί για τη μεταγραφή το Δ.Σ. του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

3. Αθανάσιο Πατινιώτη, 21 ετών, αριστερό περιφερειακό και εσωτερικό επιτελικό μέσο, με ύψος 1,77, με συμβόλαιο 3 ετών, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, στην οποία είχε μεταγραφεί από την ΠΑΕ ΑΕΛ με αγορά και είχε υπογράψει συμβόλαιο 4 ετών