Ικανοποίηση στον Φωστήρα

Ικανοποίηση στον Φωστήρα

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Φωστήρα και συγκεκριμένα στο τεχνικό επιτελείο από τη διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές σε αυτές τις πρώτες ημέρες που λαμβάνει χώρα η προετοιμασία.

Ο Κώστας Ψυρόπουλος και οι συνεργάτες του, μετά την εισαγωγική εβδομάδα που ολοκληρώθηκε χθες, αισθάνονται ικανοποιημένοι απο τη δουλειά που έχει γίνει ωστόσο, όπως τονίζουν, η ομάδα χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Οι προπονήσεις συνεχίζονται στο γήπεδο της ομάδας (Σ. Γιαλαμπίδης) ενώ καθημερινά πραγματοποιούνται δοκιμές αξιόλογων νέων παικτών οι οποίοι περνούν από το μικροσκόπιο του Κώστα Ψυρόπουλου.

Από εκεί και πέρα, όλοι οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι οι τελευταίοι βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο. Όσον αφορά στο πρόγραμμα των φιλικών, στις 14/8 ο "Φονέας" θα πραγματοποιήσει το πρώτο του φιλικό στην έδρα του με αντίπαλο την Κ20 του Ατρόμητου, ενώ στις 23/8 θα ταξιδέψει στο Λουτράκι για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

Φεύγουν καθημερινά τα διαρκείας

Σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο, η ζήτηση των καρτών διαρκείας αυξάνεται όσο περνούν οι ημέρες γεγονός που δείχνει ότι ο κόσμος της ομάδας έχει πάρει... ζεστά την προσπάθεια που καταβάλει η νέα διοίκηση. Άλλωστε, όπως ειναι γνωστό τα άτομα που ασχολούνται με την ομάδα προέρχονται από την ομώνυμη περιοχή και καθημερινά καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχονται τα πάντα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.