Λαμία: Παρουσίασε Σούλη που θέλει άνοδο

Λαμία: Παρουσίασε Σούλη που θέλει άνοδο

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Λαμίας παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης (4/8) ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο 48χρονος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι ο στόχος της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής είναι η διεκδίκηση της ανόδου μέσα από τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

«Στόχος είναι να κερδίζω κάθε παιχνίδι. Να έρχομαι εγώ μ' αυτή τη διοίκηση και να λέω ότι πάμε να σωθούμε είναι αδύνατο. Για μένα η πέμπτη θέση είναι αποτυχία, πρέπει να είμαστε μέσα στις τέσσερις θέσεις των πλέι οφ και να διεκδικούμε την άνοδο. Αυτό που μετράει είναι ποιος πανηγυρίζει.

Θα ήθελα να πω πολλά, αλλά πολλές φορές τα λόγια δεν έχουν και μεγάλη αξία. Επειδή είναι η πρώτη συνέντευξη που δίνω σαν προπονητής της Λαμίας, πρώτα πρώτα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της διοίκησης που μου έκαναν την τιμή να είμαι ο προπονητής της ομάδας τόσο οργανωμένης αλλά και ιστορικής και τον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου. Άνθρωποι σαν τον κ. Παπαϊωάννου πρέπει να μείνουν στο ποδόσφαιρο και πρέπει να τους κρατάμε. Ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ, εκτός από όλα αυτά που ήδη είπα ότι είναι οργανωμένη και προσπάθησε και πέρυσι να ανεβεί στη Σούπερ Λιγκ, είναι και αυτός», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παπαδόπουλος.