ΑΕ Φαρκαδόνα: «Έπεσαν οι μάσκες»

ΑΕ Φαρκαδόνα: «Έπεσαν οι μάσκες»

Δριμύ κατηγορώ προς τρεις δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Φαρκαδόνας εξαπέλυσε η ομώνυμη ομάδα, θεωρώντας τους υπεύθυνους για την καθυστέρηση της έναρξης των έργων στο δημοτικό στάδιο της πόλης.

Μα ανακοίνωση της η τρικαλινή ομάδα ευχαρίστησε επίσης τον κόσμο που βρίσκεται στο πλευρό της, εν όψει και της επικείμενης συμμετοχής της στη Γ΄ Εθνική:

Το σχετικό Δελτίο Τύπου:

«Κύριοι
Οι μάσκες έπεσαν. Η χθεσινή παρουσία του Δ.Σ. της Α.Ε.Φ στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν μία κίνηση για να δούμε ποιοι είναι μαζί μας και ποιοι απέναντί μας στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλαμε για να φτάσει η ομάδα στη Γ' Εθνική. Θέλουμε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσουμε το φίλαθλο κόσμο του Δήμου μας καθώς και όλες τις ομάδες αυτού, που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Παρά την προσπάθεια του Δημάρχου και σχεδόν σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου να ξεκινήσουν και να υλοποιηθούν τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο, υπήρχαν και κάποιοι οι οποίοι επέλεξαν τον εύκολο δρόμο της αποχώρησης, χωρίς καν να μπουν στην διαδικασία να μας εξηγήσουν τους λόγους. Αλλά επειδή επιτέλους πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, πείτε μας κύριες Χατζή, κύριε Γεωργολόπουλε , κύριε Μακρή και κυρία Γάτσιου μπορείτε να μας απαντήσετε με δημόσια δέσμευση σας, αν είστε αρωγοί στην προσπάθειά μας και θέλετε την Α.Ε.Φ στη Γ' Εθνική; Εμείς αισθανόμαστε ότι έχουμε όλο το Δήμο στο πλευρό μας και ότι η προσπάθειά μας θα δικαιωθεί.
ΥΓ: Η Α.Ε.Φ ανήκει σε όλο τον κόσμο του Δήμου Φαρκαδόνας και όχι σε παρατάξεις!
Μετά τιμής
το Δ.Σ».