ΑΕΚ: «Ναυάγιο» με Χαφέζ

ΑΕΚ: «Ναυάγιο» με Χαφέζ

Στο... κενό έπεσαν οι διαπραγματεύσεις των «κιτρινόμαυρων» με τον Αιγύπτιο αριστερό μπακ της Λιρς ο οποίος αναχωρεί από την Ελλάδα και επιστρέφει στη... βάση του - Αγορά ήθελε η ΑΕΚ, δανεισμό απαιτούσε η Λιρς!

Σε αναζήτηση αριστερού μπακ από την αρχή βρίσκεται ξαφνικά από τα ξημερώματα της Τετάρτης η ΑΕΚ καθώς οι διαπραγματεύσεις με τον Καρίμ Χαφέζ οδήγησαν σε αδιέξοδο! Οι δυο πλευρές δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν και ο Αιγύπτιος μπακ φεύγει από την Ελλάδα για να επιστρέψει στη Λιρς.

Ενώ όλα έδειχναν πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη και αυτό που απέμενε ήταν να έρθει στην Αθήνα ο πρόεδρος της Λιρς για να «πέσουν» οι τελευταίες υπογραφές, το deal με τον Χαφέζ «ναυάγησε» και στην ΑΕΚ εξετάζουν πλέον άλλες περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Το... αγκάθι των διαπραγματεύσεων ήταν ο τρόπος μεταγραφής του παίκτη καθώς στην ΑΕΚ ήθελαν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή με κανονική μεταγραφή αλλά οι άνθρωποι της Λιρς ήταν κάθετοι πως ο 19χρονος παραχωρείται μόνο ως δανεικός. Εκεί οι διαπραγματεύσεις... κόπηκαν μαχαίρι καθώς η Ένωση δεν ήταν διατεθειμένη να αποκτήσει παίκτη για μόλις μια σεζόν και να του δώσει σημαντικό ρόλο στην ομάδα.