Παναθηναϊκός: «Εκστρατεία» στην Μπριζ, προβολή στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: «Εκστρατεία» στην Μπριζ, προβολή στη Λεωφόρο

Χίλιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα κάνουν... Λεωφόρο το «Γιαν Μπρεϊντέλ» και θα σπρώξουν τους «πράσινους» στην πρόκριση.

Την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» οι φίλαθλοι της Μπριζ θα πρέπει να ξεπεράσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Σε αυτή την προσπάθεια ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που θα τους κάνουν να αισθανθούν... σαν στο σπίτι τους. Ο λόγος για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι, όπως συμβαίνει σε κάθε εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι του «τριφυλλιού» θα δώσουν δυναμικό παρών απόψε στο Βέλγιο.

Περίπου 1.000 φίλαθλοι θα πάρουν θέση στις εξέδρες του «Γιαν Μπρεϊντέλ» και θα δώσουν τη δική τους ξεχωριστή μάχη με τους Βέλγους. Αυτό που κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή την αποψινή κερκίδα είναι το γεγονός πως από την Ελλάδα δεν έχουν ταξιδέψει περισσότεροι από 100 φίλοι του «τριφυλλιού». Όλοι οι υπόλοιποι θα είναι ομογενείς Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα ο κύριος όγκος θα είναι φίλαθλοι από το Βέλγιο, τις γειτονικές Ολλανδία και Γερμανία, ενώ εκδρομή έχει διοργανώσει και η Θύρα 13 Ηνωμένου Βασιλείου!

Προβολή στη Λεωφόρο

Για όσους φίλους του Παναθηναϊκού θα ήθελαν να δώσουν το παρών στο Βέλγιο, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα, μπορούν να ζήσουν ατμόσφαιρα... Λεωφόρου στη Λεωφόρο! Όπως ανακοινώθηκε, στη Θύρα 7 του «Απόστολος Νικολαΐδης» θα στηθεί γιγαντοοθόνη όπου ο κόσμος θα μπορεί να βρεθεί, να δει το παιχνίδι και να φωνάξει για την ομάδα. Ραντεβού στη Λεωφόρο, λοιπόν, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση!

Πηγή: leoforos