Γρηγορίου: «Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή μας πρόκληση»

Γρηγορίου: «Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή μας πρόκληση»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα (6/8) κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης στο Περιστέρι

Παράλληλά ο τεχνικός των Περιστεριωτών χαρακτήρισε τον αγώνα ως τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πρόκληση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε για:

τη φιλοσοφία με την οποία θα παραταχθεί ο Ατρόμητος:

«Δεν πρόκειται να αλλάξουμε κάτι. Η προσέγγιση θα είναι ίδια. Ούτως ή άλλως η φιλοσοφία μας λέει ότι πρέπει να σκοράρουμε. Πόσω μάλλον σε ένα εντός έδρας ματς που ο κόσμος θα έχει γεμίσει το γήπεδο. Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να απευθύνω ένα κάλεσμα στους οπαδούς να σταθούν δίπλα στην ομάδα. Τα παιδιά τους χρειάζονται δίπλα τους».

το αν ήταν εύκολη η διαχείριση του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα:

«Ξέρετε η διαχείριση της νίκης μερικές φορές είναι πιο δύσκολη από αυτά που πρέπει να κάνεις μετά από μια ήττα. Από το αεροδρόμιο ακόμα και επειδή έχουν άσχημη εμπειρία από το παρελθόν, δεν χρειάστηκε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Είναι όλοι συνειδητοποιημένοι. Με χαροποιεί πάρα πολύ αυτό γιατί πίστευα ότι ίσως χρειαστεί να κάνουμε κάτι παραπάνω. Δεν χρειάστηκαν, όμως, παρά λίγα λεπτά για να επανέλθουμε σε χαμηλούς τόνους».

τον τρόπο αντιμετώπισης της ΑΪΚ Στοκχόλμης:

«Η ΑΪΚ δεν έχει αλλάξει φιλοσοφία όπως είδαμε και στο τελευταίο της ματς με τη Νόρκεπινγκ που ήταν εκτός έδρας. Σίγουρα, η επιστροφή του Γκόιτομ είναι πολύ σημαντική και τους αλλάζει επίπεδο. Ωστόσο, απ' όσο είδαμε και στο τελευταίο τους ματς δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα».

το αν η περσινή εμπειρία με τη Σαράγεβο έχει επηρεάσει την ομάδα:

«Όταν είσαι παθών, από εκεί ξεκινάς. Πρόκειται για μια μεγάλη πρόκληση. Η ΑΪΚ ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που μπορούσε να μας τύχει και συνεχίζω να το πιστεύω, παρά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Πριν από το πρώτο ματς, δεν είχαν την ευκαιρία να μας αναλύσουν. Πλέον μας ξέρουν καλύτερα. Αν δεν είμαστε από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένοι, θα έχουμε πρόβλημα. Δεν θέλει κανένας να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία που μας παρουσιάζεται, πόσω μάλλον τα παιδιά».