Τούντορ: «Θα παίξω με ότι έχω»

Τούντορ: «Θα παίξω με ότι έχω»

Το πρόβλημα με τη στελέχωση του έμψυχου υλικού απασχόλησε τον Τούντορ και στη σημερινή (5/8) συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς με την Σπάρτακ Τρνάβα.

Ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε συμβιβασμένος με την ιδέα πως ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να διεκδικήσει την πρόκριση επί της Σπάρτακ Τρνάβα με τους διαθέσιμους παίκτες ενώ επεσήμανε πως περιμένει αρκετές μεταγραφές.

«Δε θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για παίκτες. Γνωρίζουμε πολύ καλά την κατάσταση. Αύριο θα αγωνιστεί μια ομάδα που πιθανότατα να μην την ξαναδείτε μέσα στη σεζόν και θα παίξει από ανάγκη. Αυτή τη στιγμή μας λείπει και πολύ ποιότητα σε σχέση ακόμα και με την περσινή ομάδα. Παρόλα αυτά θα κατεβάσουμε μια ομάδα για να περάσει όσο και αν είναι δύσκολο. Αν κάνουμε αυτά που δουλέψαμε μπορούμε. Είναι μια κατάσταση που θα πρέπει να την αποδεχτούμε και να δουλέψουμε με τους ποδοσφαιριστές που έχουμε, που είναι καλοί ποδοσφαιριστές για να περάσουμε. Θέλουμε να προκριθούμε στα play offs του Europa League», ανέφερε.

Για το λόγο που ο Λούκας έφυγε πριν τη ρεβάνς, είπε: «Το κομμάτι της δουλειάς μου δεν είναι αυτό. Το κομμάτι της δουλειάς μου είναι να δουλέψω με τους παίκτες που έχω. Είμαι εδώ για να μιλήσω για τους παρόντες, όχι γι' αυτούς που αποτελούν παρελθόν».

Περνώντας στα της ρεβάνς της Σλοβακίας, είπε: «Καταρχήν, το πρώτο πράγμα που θα ήθελα σε σχέση με το πρώτο ματς, είναι να είμαστε σε όλο το ματς έντεκα εναντίον έντεκα. Έτσι έχουμε περισσότερες πιθανότητες. Η Σπάρτακ είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα. Θα ήθελα να έχουμε την καλή αμυντική λειτουργία και αν αμυνθούμε καλά για ενενήντα λεπτά, έχουμε τις πιθανότητες να περάσουμε. Αν σκοράρουμε και πιστεύω να ότι θα έχουμε έτσι κι αλλιώς 2-3 ευκαιρίες να το κάνουμε, τότε πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε».

Ερωτηθείς αν ο ΠΑΟΚ με τις αλλαγές στην ενδεκάδα του, μπορεί να παίξει αύριο στην κόντρα απάντησε: «Δε μπορώ να μπω σε τακτικές λεπτομέρειες. Θέλω να δω μια πολύ καλή νοοτροπία από τους παίκτες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν δούμε τους παίκτες να αμύνονται όλοι μαζί σωστά, για ενενήντα νομίζω ότι εμείς είμαστε αυτοί που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να περάσουμε».

Αναφορικά με το πολύ μικρό γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας (4.000 θέσεων) δήλωσε: «Όχι δε νομίζω ότι το στάδιο θα παίξει ρόλο. Αν υπάρχει μια δυνατή ατμόσφαιρα είναι καλό για τους παίκτες και των δύο ομάδων».