Τσεμπερίδης: «Δημιουργούμε ένα δυνατό σύνολο»

Τσεμπερίδης: «Δημιουργούμε ένα δυνατό σύνολο»

Ο Αγροτικός Αστέρας διανύει την τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας και από την περασμένη Δευτέρα οι προπονήσεις πραγματοποιούνται εκτός Ελλάδας και στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Η καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, πολύ τρέξιμο, ασκήσεις τακτικής και παρουσιάσεις του αγωνιστικού πλάνου μέσω βίντεο.

Σωματικά και πνευματικά οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Αγροτικού Αστέρα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και παρά την κόπωση δείχνουν χαρούμενοι που συμμετέχουν στο «χτίσιμο» αυτής της ομάδας και μάλιστα στις κατάλληλες συνθήκες.

«Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ οργανωμένες, εξυπηρετούν απόλυτα τις ανάγκες της ομάδας και παρέχουν ότι ακριβώς χρειαζόμαστε αυτή την περίοδο της προετοιμασίας. Νομίζω ότι όλοι είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης.

Ο δυναμικός μέσος βρίσκεται στον Αγροτικό Αστέρα μόλις από τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά είναι «παλιός» στην ομάδα σε σύγκριση με τους δέκα νέους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες και για τους οποίους έχει μόνο θετικά λόγια να πει.

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι όλοι είναι πάνω από όλα καλά παιδιά και ο χαρακτήρας τους ταιριάζει με το κλίμα σε αυτή την ομάδα. Επίσης, είναι φανερό ότι δείχνουν μεγάλο ζήλο για να προσαρμοστούν στο αγωνιστικό πλάνο και αυτό είναι λογικό ότι χρειάζεται χρόνο για να συμβεί, αλλά πιστεύω ότι έχουν σημαντική ποιότητα και θεωρώ δεδομένο ότι όλοι μαζί δημιουργούμε ένα δυνατό σύνολο».

Έχοντας αγωνιστεί στη διάρκεια της καριέρας του για σημαντικές ομάδες και πανηγυρίζοντας το 2013 την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League με τον Απόλλωνα Αθηνών, ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης είναι από τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να στοχεύουν ψηλά και δηλώνει πως ο Αγροτικός Αστέρας σήμερα έχει κάθε λόγο να είναι φιλόδοξος.

«Έτσι όπως δουλεύουμε καθημερινά και με την ποιότητα που διαθέτει πλέον η ομάδα, νιώθεις ότι κάτι καλό δημιουργείται. Πιστεύω ότι εφαρμόζοντας τις οδηγίες του προπονητή, αυτή η ομάδα θα αποκτήσει τη δυναμική και τη θέληση για να πετύχει σημαντικά πράγματα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο».