Επιστρέφει για Λούκα η ΑΕΚ!

Επιστρέφει για Λούκα η ΑΕΚ!

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες η εταιρία μάνατζερ ElenkoSport αναζωπυρώνει την υπόθεση του νεαρού μεσοεπιθετικού της Κρισιούμα, θέλοντας να επανορθώσει για την καταστροφική πορεία των διαπραγματεύσεων της Ένωσης με τον Τζιοβάνι!

Παρά το γεγονός ότι σήμερα αναμένεται να λάβει απάντηση από τον Ντιέγο Μπουονανότε, η ΑΕΚ κινείται για έναν ακόμη μεσοεπιθετικό, αυτή τη φορά με τη... βοήθεια της εταιρίας μάνατζερ ElenkoSport! Η τελευταία συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Τζιοβάνι στην Ένωση η οποία «ναυάγησε» και θέλοντας να επανορθώσει για την καταστροφική πορεία του deal δίνει ξανά... ζωή στην υπόθεση του νεαρού Λούκα της Κρισιούμα!

Ήδη οι δυο πλευρές έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό ο οποίος μπορεί να προσφέρει τόσο άμεσα όσο και στο μέλλον, διαθέτοντας εξαιρετικά στοιχεία τα οποία μπορεί να δουλέψει στο 100% στην ΑΕΚ του Τραϊανού Δέλλα. Η περίπτωση του 25χρονου δεν θεωρείται εύκολη, ωστόσο η ElenkoSport θα έχει καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση, με τον ποδοσφαιριστή να έχει γίνει ηγέτης της Κρισιούμα φέτος.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή τα... παιχνίδια των μάνατζερ δεν σταματούν ποτέ, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν φροντίσει να έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις με μεσοεπιθετικούς από την ανατολική Ευρώπη και από τα Βαλκάνια!

Πηγή: onsports