Οριστικά τέλος ο Μαρκαριάν!

Οριστικά τέλος ο Μαρκαριάν!

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν μένει στον πάγκο της Εθνικής, αποχαιρετώντας την Πέμπτη τους ανθρώπους της ΕΠΟ – Θέλουν Γερμανό προπονητή αλλά δεν περισσεύουν λεφτά!

Παρελθόν από την εθνική ομάδα της Ελλάδας αποτελεί οριστικά ο Σέρχιο Μαρκαριάν με τον Ουρουγουανό τεχνικό να αποχαιρετά τους ανθρώπους της ΕΠΟ την Πέμπτη σε συνάντηση που είχαν οι δυο πλευρές!

Ο Μαρκαριάν φεύγει οριστικά και πιθανότεροι αντικαταστάτες του είναι ο Κώστας Τσάνας -που θα καθίσει στον πάγκο σίγουρα για τα ματς με Φινλανδία και Ρουμανία τον Σεπτέμβριο (4 & 7 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα)- και ο συνεργάτης του Ρολάντ Μαρσενάρο.

Σε ότι αφορά τον μόνιμο διάδοχο του Μαρκαριάν οι άνθρωποι της ΕΠΟ επιθυμούν να βρουν Γερμανό προπονητή, ωστόσο λεφτά στο Πάρκο Γουδή δεν περισσεύουν!

Όσο για τον Γιώργο Καραγκούνη, θεωρείται δεδομένα «ξένο σώμα» αλλά με τα ταμεία της ΕΠΟ να είναι άδεια δεν υπάρχει η αποζημίωση για να λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών! Αν δεν βρεθεί «χρυσή τομή», δεν αποκλείεται ο «Κάρα» να μείνει στην Εθνική... χωρίς αρμοδιότητες!

Πηγή: onsports.gr