Ολική ανατροπή – Έπεσε η Κέρκυρα σώθηκε ο Λεβαδειακός

Ολική ανατροπή – Έπεσε η Κέρκυρα σώθηκε ο Λεβαδειακός

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ εκδίκασε την υπόθεση της Κέρκυρας την οποίο υποβίβασε και κρατάει στη Super League τον Λεβαδειακό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τις εφέσεις του Λεβαδειακού και του Απόλλωνα η επιτροπή ήταν αρνητική προς τους «Φαίακες» με ψήφους 3-0. Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε δεν αναφέρει πως παραμένει ο Λεβαδειακός αλλά αυτή είναι η πληροφορία που υπάρχει για την ώρα με τον Απόλλωνα να παραμένει στην Football League όπως όλα δείχνουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ συνεκδικάζοντας τις εφέσεις της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, του Υπεύθυνου Ασκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων κ. ΠΑΝ.ΚΑΡΡΑ και της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κατά της υπ΄αριθμ. 244/28-7-2015 απόφασης της ΠΕ/S.L. και της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ, με την υπ΄αριθμ. 67/7-8-2015 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσίαν αυτές. Η απόφαση αφορά στο πόρισμα της ΕΕΑ που διαπίστωσε πρόβλημα στο μετοχικό κεφάλαιο της Κέρκυρας.

Εξαφανίζει την προσβαλλόμενη δι΄ αυτών 244/2015 απόφαση της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ την πειθαρχική ποινή της αποβολής από το Πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Διατάσσει την απόδοση των παραβόλων στη ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ».