Αποκαλυπτήρια με Σεβίλλη για ΑΕΚ

Αποκαλυπτήρια με Σεβίλλη για ΑΕΚ

Τεράστιο φιλικό στο ΟΑΚΑ απόψε (21:00) όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τη Σεβίλλη με στόχο να δείξει καλύτερο πρόσωπο.

ο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ έφτασε στο τέλος του τις τελευταίες ημέρες με τους «κιτρινόμαυρους» να μην πείθουν τον κόσμο τους για τις δυνατότητες της ομάδας και το κατά πόσο θα μπορέσει να κοντράρει τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, τα συμπεράσματα δεν μπορούν να είναι ξεκάθαρα από τα φιλικά όπου η Ένωση αγωνιζόταν με δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο. Τα... σοβαρά έρχονται σήμερα στο ΟΑΚΑ όπου φιλοξενεί τη Σεβίλλη σε φιλικό επιπέδου τουλάχιστον Europa League.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έχει την ευκαιρία με μία καλή εμφάνιση να δώσει ξανά τη... σπίθα στον κόσμο που αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο γήπεδο. Το θετικό για τον «Κολοσσό» αφορά το γεγονός πως μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Ρόναλντ Βάργκας.

Αντίθετα, ο «Κολοσσός» για το φιλικό αυτό δεν μπορεί να υπολογίζει στους Δημήτρη Ανάκογλου (ξεκίνησε θεραπεία για τον τραυματισμό του από το φιλικο με τη Μίετζ), Κυριάκο Ανδρεόπουλο (συνέχισε το προγραμμα αποκατάστασης) και τους τραυματίες Μάνταλο, Μπακάκη, Μπρέσεβιτς και Παναγιώτη Ντουνη.

Πηγή:onsports