Ολυμπιακός: Έρχεται και η απόκτηση αμυντικού

Ολυμπιακός: Έρχεται και η απόκτηση αμυντικού

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Εστεμπάν Καμπιάσο ο Ολυμπιακός κοιτάει τις άλλες περιπτώσεις για τη μεταγραφική του ενίσχυση.

Προτεραιότητα η απόκτηση αμυντικού για τον Ολυμπιακό μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Εστεμπάν Καμπιάσο. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αποκλείεται να προχωρήσουν στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών στη συγκεκριμένη θέση έτσι ώστε να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο την αμυντική τους γραμμή.

Από τις προτεραιότητες είναι ο Έντερ Μπαλάντα που προέρχεται από σπουδαία σεζόν με την Ρίβερ Πλέιτ και σίγουρα μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω. Ο 22χρονος αμυντικός από την Κολομβία είναι ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών για τη μεταγραφική τους ενίσχυση.

Από εκεί και πέρα, ακούστηκε και το όνομα του Αντερλάν Σάντος ο οποίος έχει προταθεί. Παρόλα αυτά, η τιμή των επτά εκατομμυρίων ευρώ που χρειάζεται είναι αρκετά υψηλή και δύσκολα θα ασχοληθεί σοβαρά ο Ολυμπιακός.

Σε ό,τι αφορά τα αριστερά της επίθεσης, όπως έχει γίνει επίσημα γνωστό από τους «ερυθρόλευκους» η προτεραιότητα είναι ο ποδοσφαιριστής της Πόρτο, Ερνάνι. Ο ίδιος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Το βασικό πρόβλημα όμως, αφορά τη στάση της Πόρτο που δεν θέλει να δώσει στον Ολυμπιακό το δικαίωμα να τον αποκτήσει μετά το τέλος της σεζόν όπου τον προσφέρει ως δανεικό.

Πηγή: onsports