Σαββίδης: «Τελειώνουμε με Σαμπό»

Σαββίδης: «Τελειώνουμε με Σαμπό»

Ο Ίβάν Σαββίδης υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με την Σπάρτακ Τρνάβα για την απόκτηση του Σαμπό.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μίλησε στα Μέσα της Σλοβακίας, τονίζοντας:

-Είστε ικανοποιημένος από το παιχνίδι στη Σλοβακία;
«Η απόδοσή μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, αλλά πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα'.

-Η ομάδα σας αγωνίστηκε στο Ζλάτε Μοράβτσε. Σας έκανε εντύπωση το γεγονός ότι είναι τόσο μικρή πόλη;
«Ήταν μία έκπληξη για εμένα όταν συνειδητοποίησα πού ακριβώς θα αγωνιστούμε. Στο σύνολο όμως η Σλοβακία είναι κάπως μικρή. Μου άρεσε πάντως στο γήπεδο η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε με τους οπαδούς. Κρίμα που χαμηλού επιπέδου διαιτησίες χάλασαν το παιχνίδι».

-Έχετε στην ομάδα σας τον διεθνή Σλοβάκο Ρόμπερτ Μακ. Είστε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες του;
«Είμαστε ικανοποιημένοι με τον Μακ. Θα είμαι όμως ειλικρινής, λέγοντας πως όταν τον αγοράσαμε πιστεύαμε ότι θα είναι και ακόμα καλύτερος. Ο Ρόμπερτ έχει πολλές δυνατότητες. Μου αρέσει όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως άνθρωπος ο Μακ και σίγουρα μπορεί να επεκτείνουμε το συμβόλαιο του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα».

-Τι λέτε για τον Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος έχει αγωνιστεί επίσης στον ΠΑΟΚ στο παρελθόν;
«Ο Στοχ έπαιξε καλά σε εμάς. Αν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένος θα ήταν ένας πολύ καλός παίκτης. Ο Μακ είναι ένας ενδιαφέρον παίκτης για εμάς, όπως ο Στοχ».

-Γιατί στον δρόμο της επιστροφής σας συναντηθήκατε με τον ιδιοκτήτη της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Ιβάν Κμότρικ;
«Είμαστε καλοί φίλοι και ήθελα να δω τον Ιβάν. Γνωριζόμαστε από τα τσιγάρα (γέλια). Για την ακρίβεια συναντηθήκαμε μέσα από τις επιχειρήσεις πριν αρκετό καιρό. Έχουμε μία επιχείρηση παραγωγής τσιγάρων και χρειαζόμασταν μία λύση με τη συσκευασία τους. Μιλήσαμε με την επιχείρηση του Ιβάν, η οποία πληρούσε τις δικές μας προϋποθέσεις και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία μας και η φιλία μας».

-Είναι αλήθεια ότι κατά τη διάρκεια παρουσίας σας στη Σλοβακία είχατε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή Σάμπο για να έρθει στον ΠΑΟΚ;
«Ακόμα δεν έχουμε συμφωνήσει για τον Σάμπο, αλλά είναι μία αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση για εμάς και συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις. Στη Σλοβακία ασχοληθήκαμε και με έναν άλλο παίκτη. Τον ποδοσφαιριστή της Τρέντσιν, Ζάιρο, η μεταγραφή του οποίου σε εμάς βρίσκεται στο τέλος της».

-Έχετε βρει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη στη Σλόβαν Μπρατισλάβας;
«Αν η Σλόβαν έχει καλούς παίκτες τότε μπορεί να μιλήσουμε και μαζί τους. Τώρα δεν παρακολουθούμε κανέναν. Έχουμε άριστη σχέση με τους Σλοβάκους και σύντομα μπορεί να αγοράσουμε παίκτες».