Α.Ο. Χαλκίς: Δυνατό φιλικό με Παντριαδικό

Α.Ο. Χαλκίς: Δυνατό φιλικό με Παντριαδικό

Το πρώτο της φιλικό θα δώσει την ερχόμενη Τετάρτη ο ΑΟ Χαλκίδας καθώς στις 18.00 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παντριαδικό.

Ο Γιώργος Λάμπρου θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τη δυνατότητα των ποδοσφαιριστών του σε συνθήκες αγώνες κάτι που σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσει όλε τις διαθέσιμες μονάδες. Όσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι, ο έμπειρος προπονητής θεωρεί ότι θα πρέπει να γίνουν ακόμη αρκετές κινήσεις ώστε οι νερατζούρι να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησε την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ για την ανταπόκριση που δείχνουν στις προσπάθειες που καταβάλει ο σύλλογος. Αναλυτικά, στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:»Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ευχαριστεί την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κ.Ζλακώνη Λίλιαν, τον αντιπρόεδρο κ. Αναγνωστάκη Κωνσταντίνο, τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και τον διευθυντή κύριο Γκούνη Φώτη για την θετική ανταπόκριση που επιδεικνύουν στις προσπάθειες που καταβάλει ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ για την επίτευξη των στόχων του. Θέλουμε να τονίσουμε ιδιαίτερα ότι παρ" όλες τις αντίξοες, για την εποχή, συνθήκες ο ΔΟΑΠΕΧ με καθημερινές προσπάθειες διατηρεί σε πολύ καλή κατάσταση τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας και των υπόλοιπων γηπεδων της πόλης. Από πλευράς μας δηλώνουμε ότι το εξαιρετικό κλίμα της συνεργασίας μας θα παραμείνει διαρκές και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε να δώσουμε στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ την θέση που του αξίζει, με βάση την ιστορία του. Εκ του Δ.Σ.»

Τεταρτη 18.00 Παντριαδικο εχουμε πολλου απο την ομαδα νεων πρεπει να αποκτησουμε πεντε εξι παικτες.

Πηγή: stoplekto