Αγγελούδης: «Βλέπω... άνοδο»

Αγγελούδης: «Βλέπω... άνοδο»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανσερραϊκού, Νίκος Αγγελούδης έβαλε ψηλά τον πήχη για τον Πανσερραϊκό, λίγο πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Έλληνας άσος τόνισε ότι τα «λιοντάρια» έχουν φιλοδοξίες και με βάση το ρόστερ που διαθέτουν, μπορούν άνετα να μπουν «σφήνα» στο παιχνίδι... της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα «Metrosport»:

«Ο Πανσερραϊκός είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες, πολλοί παίκτες έχουν αναδειχθεί εδώ και πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στη Β' Εθνική. Οι άνθρωποι του μου φάνηκαν ειλικρινείς και μου έδειξαν από την αρχή ότι με θέλουν. Αποδέχθηκα την πρόταση και ήρθα με μεγάλη όρεξη για να δουλέψω. Είναι μια ευκαιρία για μένα και θέλω να την αξιοποιήσω όσο γίνεται καλύτερα.

Ιστορικά ο Πανσερραϊκός πάντα θέλει να πρωταγωνιστεί και να πηγαίνει για άνοδο, εφόσον δεν βρίσκεται στη Σουπερ Λιγκ. Βλέπω ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις, αλλά και το ρόστερ για να επιτευχθεί αυτό. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Δε θέλω να ξεχωρίσω κάποια ομάδα. Εννοείται πως αν είναι ο Άρης θα είναι ακόμη πιο δυνατό».

Τέλος, επεσήμανε τα εξής: «Στον Άρη πέρασα πολλά χρόνια και θέλω να πω ότι δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτές τις κατηγορίες. Για τον Ηρακλή έχω να πω ότι πέρασα μια καλή χρονιά, πολύ ευχάριστη για όλους, εύχομαι καλή επιτυχία στη Σούπερ Λιγκ. Για μένα πλέον υπάρχει ο Πανσερραϊκός και θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε. Συνάντησα εξαιρετικό κλίμα και πολύ καλή οργάνωση».