Διπλό «χτύπημα» για Επισκοπή

Διπλό «χτύπημα» για Επισκοπή

Ημέρα αφίξεων η σημερινή (9/8) για την Επισκοπή που ενέταξε στο ρόστερ της δύο ακόμα ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο Κρητικό και Γρηγόρη Τοπάλλι, οι οποίοι έδωσαν τα χέρια με τη ρεθυμνιώτικη ομάδα. Ο πρώτος είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως δεξί μπακ ενώ ο δεύτερος είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.

Η σχετική ανακοίνωση: «Ο Α.Ο Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών, Κωνσταντίνου Κρητικού και Γρηγόρη Τοπάλλι. Ο πρώτος είναι δεξί μπακ και προέρχεται από τον Φωστήρα έχοντας περάσει προηγουμένως από ομάδες όπως, ο Ολυμπιακός, η Ζάκυνθος, ο Ρουφ, η Γλυφάδα, η FC Pommem κι ο Φωστήρας. Ο δεύτερος αγωνιζόταν στον Βατανιακό και διακρίνεται στη θέση του αμυντικού μέσου έχοντας θητεύσει επίσης σε ομάδες όπως, η Αναγέννηση Επανωμής και ο Περαμαϊκός. Η ομάδα μας τους καλοσωρίζει και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια της Επισκοπής. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Να έχουμε μια καλή χρονιά», δήλωσε ο Κρητικός.

«Εύχομαι να πάνε όλα καλά και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους της Επισκοπής όσο και τον μάνατζέρ μου. Να έχουμε όλοι μία καλή χρονιά», δήλωσε ο Τοπάλι.