Ραντεβού Άρνεσεν για Στοχ

Ραντεβού Άρνεσεν για Στοχ

Τι έκανε στην Σλοβακία ο Φρανκ Άρνεσεν όσο η αποστολή του ΠΑΟΚ ετοιμαζόταν για τον αγώνα ρεβάνς με την Σπάρτακ Τρνάβα; Μεταγραφές! Ο Δανός έκλεινε τον Έρικ Σάμπο, συμφωνούσε για τον Ζάιρο, (παίκτες από την Σλοβακία) και είχε ραντεβού για τον Μίροσλαβ Στοχ!

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είχε συνάντηση με τον ατζέντη του Μίροσλαβ Στοχ, Μίλαν Λεντίντσκι. Οι δύο άντρες βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η ομάδα του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο της αποστολής!

«Ο χρόνος είναι περιορισμένος αλλά ήθελα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να συναντήσω τον Μίλαν που είναι καλός μου φίλος», είπε ο Άρνεσεν με τον ατζέντη του Στοχ να τονίζει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Φρανκ έχει έρθει εδώ στην Σλοβακία και μπορούμε να συζητήσουμε ορισμένα θέματα για το ποδόσφαιρο με έναν τόσο έμπειρο και διεθνώς αναγνωρισμένο άνθρωπο του ποδοσφαίρου», είπε ο Λεντίντσκι μάνατζερ του Στοχ.

Επιβεβαιωμένες πηγές αναφέρουν ότι η συνάντηση δεν ήταν τυχαία αλλά επρόκειτο για προγραμματισμένο ραντεβού έτσι ώστε να συζητηθεί ανάμεσα στους δύο άντρες το θέμα του Μίροσλαβ Στοχ.

Πηγή: Onsports.gr