«Ομάδα και κόσμος πρέπει να γίνει ένα»

«Ομάδα και κόσμος πρέπει να γίνει ένα»

Η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας απηύθυνε το κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας... προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια που γίνεται για τη νέα σεζόν.

Το μήνυμα που έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρινόμαυρων» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θωρακισμένη ώστε να διατηρήσει την κρυστάλλινη εικόνα της και τη νέα περίοδο και ν' ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν, πρέπει να βγει η Αναγέννηση στο διάστημα που υπολείπεται για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της... Κι αυτό θα γίνει με έναν και μόνο τρόπο: Με τη συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις της ομάδας, στοιχείο που μπορεί να της δώσει την αυτονομία και την δυνατότητα να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία.

Στο διάστημα που διανύουμε όπου δεν έχουμε δράση με έναν τρόπο μπορεί ο κόσμος να ενισχύσει την προσπάθεια της Αναγέννησης και να την καταστήσει δυνατή. Με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας που ήδη κυκλοφόρησαν και μάλιστα σε προσιτές τιμές και με την εγγραφή των μελών που συνεχίζεται και φέτος. Ομάδα και κόσμος πρέπει να γίνει ένα για ν' ανταποκριθεί η Αναγέννηση στην πρόκληση που έχει μπροστά της...».