Αισιοδοξία στα Τρίκαλα

Αισιοδοξία στα Τρίκαλα

Μπορεί ο ΑΟ Τρίκαλα να μην ξεκίνησε με το δεξί στα φιλικά προετοιμασίας... ωστόσο οι Καμπλιώνης, Σαχινίδης και Πίτκας φάνηκαν αισιόδοξοι για το μέλλον της ομάδας.

Αμφότεροι υποστήριξαν ότι οι Θεσσαλοί έχουν χρόνο μπροστά τους για να βελτιώσουν τα κακώς κείμενα, ζητώντας ουσιαστικά πίστωση χρόνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των τριών άσων όπως τα παρουσιάζει η ιστοσελίδα goaltrikala.gr:

Αντώνης Καμπλιώνης: «Παίξαμε σήμερα ένα πρώτο φιλικό με την Καλλιθέα, προκειμένου να δούμε σε πρώτη φάση σε τι κατάσταση βρισκόμαστε όλοι οι παίκτες. Για το λόγο αυτό άλλωστε ήρθαμε εδώ στο Καρπενήσι, να χτίσουμε ένα καλό σύνολο, δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση και η δουλειά αυτή θα φανεί σύντομα. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είναι νωρίς ακόμη για να λέμε πως θα είναι η ομάδα, έχουμε περιθώρια και θα δουλέψουμε να φτάσουμε πιο ψηλά. Έχουμε ένα μήνα ακόμη δουλειά, μόλις κατέβουμε στα Τρίκαλα θα δώσουμε κι άλλα φιλικά και πιστεύω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος».

Βασίλης Σαχινίδης: «Είναι νωρίς, υπάρχει και η κόπωση, δουλεύουμε καθημερινά και πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα δείχνουμε ολοένα και καλύτερο εαυτό. Η προετοιμασία είναι πολύ επίπονη, τα πόδια βαριά, η ομάδα θα γίνεται συνεχώς καλύτερη. Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά που ήρθαν και μας τιμούν με την παρουσία τους και ελπίζουμε σε κάθε παιχνίδι να είναι όλο και περισσότεροι».

Βαγγέλης Πίτκας: «Είναι το πρώτο τεστ για εμάς, δεν είναι έτοιμη η ομάδα, προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας, δουλεύουμε καθημερινώς με διπλές προπονήσεις. Σύντομα θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε σε αυτό το πρώτο παιχνίδι και η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη. Δουλεύουμε πολύ σωστά με υγεία και έτσι όπως ήρθαμε εδώ όλοι υγιείς, έτσι να φύγουμε. Ακολουθούν κι άλλα φιλικά προετοιμασίας, κοιτάμε εμείς να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι για να φτάσουμε εκεί που πρέπει».