Ερμής Ζωνιανών: Παρουσίασε μεταγραφές και φανέλα

Ερμής Ζωνιανών: Παρουσίασε μεταγραφές και φανέλα

Στο Μιτάτο Κουμί όπως είχε προγραμματιστεί πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των δεκατριών μεταγραφικών αποκτημάτων του Ερμή Ζωνιανών αλλά και της φανέλας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου που είναι οι εξής: Βενιζέλος Ανυφαντάκης, Νίκος Κατσικοκέρης, Μηνάς Τζανής, Μύρος Γιακουμάκης, Νίκος Μποχώνης, Αλέξανδρος Μπεκατώρος, Στέλιος Γεμιστός, Δημήτρης Σκουτέλης, Γιώργος Μπαστάνης, Ανέστης Κορτσινίδης, Νίκος Παπαδιός, Μάνος Χρήστου, Δομίνικος Πλουσής ενώ παρουσίασε και την φανέλα.

Ο πρόεδρος του Ερμή Ζωνιανών, Γιάννης Κάββαλος, στην ομιλία του πριν την παρουσίαση των παικτών, τόνισε τα εξής: «Σας ευχαριστούμε όλους που παρευρεθήκατε εδώ, στο Μιτάτο Κουμί, για την παρουσίαση της νέας μας φανέλας, και των μεταγραφών. Αποκτήσαμε σπουδαίους παίκτες με εμπειρίες, έτσι ώστε να κάνουμε μια καλή πορεία στην επάνοδό μας στη Γ" Εθνική και να εκπληρώσουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Μην ξεχνάμε, ότι φέτος στην κατηγορία, αγωνίζεται και η πιο ιστορική ομάδα της Κρήτης, ο ΟΦΗ, που είναι για μας μεγάλη τιμή να τον φιλοξενήσουμε στα Ζωνιανά, αλλά και να παίξουμε στο Γεντί Κουλέ. Όπως πρόπερσι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ νιώσαμε απερίγραπτα συναισθήματα, έτσι και φέτος πιστεύω ότι θα είναι μοναδική εμπειρία να έχουμε απέναντί μας την μεγάλη αξία του νησιού, που λέγεται ΟΦΗ! Ευχαριστώ πολύ όσους συνεισφέρουν στο σύλλογο αυτές τις δύσκολες εποχές, και ο καθένας βάζει το λιθαράκι του για να χτίζεται η ομάδα του Ερμή. Από τον μεροκαματιάρη μέχρι τον επιχειρηματία, καλούμε τον καθένα να βοηθήσει».

Ο προπονητής της ομάδας, Μανόλης Παπαματθαιάκης με σύντομη τοποθέτηση του τόνισε πως νιώθει τιμή και αισθάνεται τυχερός που είναι στον Ερμή Ζωνιανών και συμπλήρωσε πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχει ο Ερμής Ζωνιανών τους στόχους του.

Πηγή: grandsport.gr