Τσιαμπούρης: «Φαβορί ο ΟΦΗ»

Τσιαμπούρης: «Φαβορί ο ΟΦΗ»

Δυνατό φιλικό δίνει αύριο, Τρίτη, ο Ηλυσιακός στο πλαίσιο της προετοιμασίας αφού στις 18.30 στο γήπεδο της Λιβαδειάς θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

Ο Μάρκος Μαυρομάτης θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές και θα επιδιώξει να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής. Ο έμπειρος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά ότι δίνεται η ευκαιρία στην ομάδα του να τεστάρει τις δυνατότητες της απέναντι σε ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο συμμετέχει σε ανώτερη κατηγορία.

Όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση των κιτρινόμαυρων, δια στόματος του τεχνικού διευθυντή, Δημήτρη Τσιαμπουρή, έγιναν γνωστές οι κινήσεις που πρόκειται να γίνουν από τη διοίκηση Λιονάκη για την στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος παράγοντας μέσω της ιστοσελίδας "stoplekto.gr" αναφέρθηκε στις θέσεις που ο Ηλυσιακός αναμένεται να ενισχυθεί αλλά στο ερχόμενο πρωτάθλημα. Αναλυτικά τα όσα τόνισε: Το πρωτάθλημα είναι αρκετά δύσκολο διότι θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε ιστορικές και καλές ομάδες. Γι αυτό το λόγο κοιτάμε να παρουσιάσουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο όσο μπορούμε ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Σίγουρα υπάρχει ένα μεγάλο φαβορί το οποίο λέγεται ΟΦΗ όμως και εμείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να πετύχουμε το σκοπό μας. Στόχος είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και αυτό το αποτυπώνουν οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν. Από εκεί και πέρα, θα χρειαστούμε ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό και μέχρι στιγμής εξετάζουμε αρκετές περιπτώσεις που μας ενδιαφέρουν".

Πηγή: stoplekto