ΟΦΗ: Δυνατό φιλικό με Πλατανιά

ΟΦΗ: Δυνατό φιλικό με Πλατανιά

Το δεύτερο του φιλικό παιχνίδι δίνει την Τρίτη (11/8) δίνει ο ΟΦΗ στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά.

Απέναντι σε μια ομάδα Σούπερ Λίγκ, ο τεχνικός του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν, θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα με σκοπό να κάνει για το χτίσιμο του ΟΦΗ στην Γ Εθνική.

Στο φιλικό αυτό παιχνίδι ο τεχνικός του ΟΦΗ θα έχει στην διάθεση του τον Αλέξη Περογαμβράκη, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ένα διάστρεμμα το τελευταίο διάστημα και για το λόγο αυτό δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Κισσαμικό. Ο επιθετικός του ΟΦΗ δείχνει να είναι καλύτερα και όλα δείχνουν ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αντίθετα ούτε σε αυτό το φιλικό θα αγωνιστεί ο Χαράλαμπος Δαμιανάκης που παραμένει τραυματίας και ο νεαρός Κοντογιάννης, που ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα.

Με δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν δήλωσε ότι είναι ένα δυνατό τεστ και από αυτό το παιχνίδι θα μπορέσει βγάλει βάσιμα συμπεράσματα για το μέλλον, καθώς παίζει με ομάδα που είναι έτοιμη καθώς σε λίγες μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι ένα ακόμη δυνατό τεστ για μας, προκειμένου να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα και να δούμε την ομάδα μας κόντρα σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο, ο οποίος σε μερικές ημέρες ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ».

Πηγή: grandsports