Ολυμπιακός: Πρώτα... ο Μουνιέ

Ολυμπιακός: Πρώτα... ο Μουνιέ

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του αριστερού μεσοεπιθετικού παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό, καθώς ο Αντονί Μουνιέ... κερδίζει πόντους έναντι του Ερνάνι.

Αναμφίβολα, βασική προτεραιότητα των «ερυθρόλευκων» για το αριστερό άκρο είναι ο Πορτογάλος άσος της Πόρτο, ωστόσο, η στάση των «Δράκων» έχει... φρενάρει την απόκτησή του από τους Πειραιώτες. Οι Ίβηρες είναι θετικοί στον δανεισμό του παίκτη, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για να μπει οψιόν το επόμενο καλοκαίρι. Από την πλευρά τους, οι Νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν τα δικαιώματά του, σε περίπτωση που ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του και κάπου εκεί... κολλάει η μετακίνησή του.

Στον Ολυμπιακό έχουν δείξει υπομονή στην συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο, έχουν ήδη αρχίσει να κοιτούν το plan b, το οποίο έχει το όνομα του Αντονί Μουνιέ. Ο άσος της Μονπελιέ βρέθηκε μία... ανάσα από τους «ερυθρόλευκους» στην αρχή του καλοκαιριού, μια και υπήρχε συμφωνία, τόσο με τον παίκτη, όσο και με την γαλλική ομάδα. Ωστόσο, επιλέχθηκε να μην γίνει... κίνηση και να τεθεί σε πρώτο πλάνο ο Ερνάνι. Από την στιγμή όπως που δεν... προχωρά του Πορτογάλου, δεν αποκλείεται να γίνει... στροφή για τον Γάλλο.

Βέβαια, δεν αποκλείεται, η... κίνηση του Ολυμπιακού για... επιστροφή στην υπόθεση του Αντονί Μουνιέ, να αποτελεί ένα... είδος πίεσης προς την Πόρτο, προκειμένου να αλλάξει... στάση και να εμφανιστεί πιο... διαλλαχτική στις επόμενες επαφές με την ελληνική ομάδα.

Πηγή: Onsports.gr