Κάραμα: «Όλοι πρέπει να δουλέψουν»

Κάραμα: «Όλοι πρέπει να δουλέψουν»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ζακύνθου, Χαλίντ Κάραμα, έκανε λόγο για σκληρή δουλειά προκειμένου η νησιωτική ομάδα να ανέβει επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ημέρα»:

«Η Ζάκυνθος είναι μια καλή ομάδα. Πέρσι έφεραν καλά αποτελέσματα. Νομίζω με τον πρόεδρο και τον κ. Νόλη κάνανε πολύ καλή δουλειά όπως και οι παίκτες που ήταν στον σύλλογο. Την φετινή χρονιά θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Υπάρχει μόνος ένας όμιλος στη Β' Εθνική. Όλοι πρέπει να δουλέψουν. Έχω μια δουλειά, την ξέρω καλά. Θα κάνω συγκεκριμένη δουλειά με όλους τους ανθρώπους εδώ και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και η ομάδα να είναι πιο επαγγελματική. Δεν είμαι μόνος μου. Το αφεντικό είναι ο πρόεδρος.

Είμαι χαρούμενος που είμαι στην οικογένεια της Ζακύνθου. Ελπίζω το καλύτερο για την ομάδα. Στόχος να παραμείνουμε στην κατηγορία. Έχουμε δυο χρόνια να χτίσουμε την ομάδα και ξέρω ότι στην Ελλάδα η κατάσταση δεν είναι εύκολη, αλλά δέχθηκα γιατί αγαπώ πολύ τη χώρα και ελπίζω τα επόμενα έτη να είναι καλύτερα για τους συλλόγους. Θα προσπαθήσω με την εμπειρία μου να βοηθήσω την ομάδα».

Tέλος επεσήμανε τα εξής: «Έχουμε κάποιον προγραμματισμό. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Έχουμε μια οργάνωση και προσπαθούμε να ενεργήσουμε επαγγελματικά. Ο στόχος μαζί με τους συνεργάτες μου είναι να βρω καλούς παίκτες και η άποψη μου είναι να έχουμε πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές. Και αν βρούμε ξένους να είναι πολύ καλοί παίκτες. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και ξέρω ότι οι φίλοι της Ζακύνθου γνωρίζουν και τους αρέσει το ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουμε να τους προσφέρουμε θέαμα όταν έρχονται να δουν την ομάδα».