Επισκοπή: «Χτύπημα» εις διπλούν

Επισκοπή: «Χτύπημα» εις διπλούν

Διπλή ενίσχυση για την Επισκοπή.

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα προετοιμάζεται για τη Γ' Εθνική έχοντας ως μοναδικό στόχο την άμεση επιστροφή της στα σαλόνια της Football League. Το μεσημέρι της Τρίτης (11/8) οι Κρητικοί γνωστοποίησαν τη συμφωνία με τον24χρονο επιθετικό, ο οποίος έχει παίξει σε Κιλκισιακό, ΕΝ.Α.Δ πόλης Χρυσοχούς και Α.Ο Γιούχτα. Μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε και η πρόσληψη του Γιώργου Καδόπουλου που αναλαμβάνει χρέη γυμναστική.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Ο Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Δημήτρη Ηλιόπουλο που έχει αγωνιστεί σε Κιλκισιακό, ΕΝ.Α.Δ πόλης Χρυσοχούς ενώ πέρσι αγωνίστηκε στον Α.Ο Γιούχτα. Επίσης ανακοινώνει και την απόκτηση του γυμναστή Γιώργου Καδόπουλου που έχει εργαστει στον Άρη U20, Αγιονέρι και Μουδανιά».

Δημήτρης Ηλιόπουλος: «Να δώσουμε στην ομάδα αυτό που της αξίζει»

Ο 24χρονος Δημήτρης Ηλιόπουλος δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος για την συνεργασία με έναν επαγγελματικό σύλλογο. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά. Να δώσουμε στην ομάδα αυτό που της αξίζει».

Γιώργος Καδόπουλος: «Συνθήκες που θα ζήλευε οποιοσδήποτε προπονητής»

Ο νέος γυμναστής της ομάδας μας δήλωσε: «Η κατάσταση στο Ρέθυμνο είναι υπέροχη. Αυτές τις συνθήκες που επικρατούν, θα τις ζήλευε ο οποιοσδήποτε προπονητής. Η ομάδα έχει πολλή όρεξη για δουλειά και έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει».