ΑΕΛ: «Αδικαιολόγητο... παραλήρημα»

ΑΕΛ: «Αδικαιολόγητο... παραλήρημα»

H διοίκηση της ΑΕΛ χαρακτήρισε παραλήρημα τα όσα υποστήριξε διευθυντής ξενοδοχείου του Καρπενησίου σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Οι «βυσσινί» επέλεξαν άλλο χώρο διαμονής στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, με αποτέλεσμα να υπάρξει αντίδραση από την πλευρά συγκεκριμένου διευθυντή ξενοδοχείου στην περιοχή. Η θεσσαλική ΠΑΕ ανέφερε ότι ο Αλέξης Κούγιας δεν έχει αφήσει ποτέ καμία οφειλή, απαντώντας έτσι στα όσα είπε ο διευθυντής του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ αντιλαμβάνεται την ενόχληση που έχει υποστεί η ιδιοκτησία γνωστού ξενοδοχείου του Καρπενησίου, γιατί προτιμήθηκε για την προετοιμασία της ομάδας μας το ξενοδοχείο Lecadin και θεωρεί αδικαιολόγητο το παραλήρημα του διευθυντού του εν λόγω ξενοδοχείου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Λάρισας.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικών ομάδων εδώ και 25 χρόνια και θα πρέπει να αναρωτηθεί ο συγκεκριμένος γιατί ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε οικονομική διαφορά με οποιοδήποτε ξενοδοχείο σε αυτά τα 25 χρόνια και αυτές τις 25 προετοιμασίες σε ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ο οποίος είναι και από την Λάρισα θα ανακαλέσει στην τάξη τον συγκεκριμένο κύριο διευθυντή. Αυτά και δεν πρόκειται να επανέλθουμε στο θέμα. Εμάς στην ΠΑΕ ΑΕΛ μας ενδιαφέρει μόνο το ποδόσφαιρο».