Δόξα Νέας Μανωλάδας: Προετοιμασία και φιλικά

Δόξα Νέας Μανωλάδας: Προετοιμασία και φιλικά

Έχοντας μπει πλέον στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας, και με τις προπονήσεις να γίνονται αυτό το διάστημα διπλές, πρωί – απόγευμα, η Δόξα Νέας Μανωλάδας κανονίζει και τα πρώτα φιλικά ματς ενώ φιλοδοξεί να ολοκληρώσει και το ρόστερ της με κάποιες ακόμα μεταγραφικές κινήσεις.

Συνεχίζοντας με την όλη λειτουργία της να δείχνει ότι, πρόθεση της διοίκησης των μαυραετών είναι η ομάδα να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στο νέο πρωτάθλημα.

Καταρχήν, φαίνεται ότι η ομάδα πάει για έναν ακραίο ακόμα αμυντικό αφού τελικά δεν θα προχωρήσει η παραμονή του Λιβάνη. Και για τέτοια θέση έχει γίνει ήδη μια πρώτη συζήτηση με τον Ανδρέα Γερασιμόπουλο, ποδοσφαιριστή που καλύπτει τη θέση δεξιού μπακ-χαφ και στο παρελθόν έχει παίξει μεταξύ άλλων στον Αστέρα (πρόπερσι) και στην Αχαϊκή. Η περίπτωσή του εξετάζεται, χωρίς ακόμα ωστόσο να έχουμε οριστική κατάληξη.

Ενώ στόχος είναι κι ένας νεαρός γκολκήπερ για να πλαισιώσει στην τριάδα τους Καλλιακμάνη, Σούλη.

- Απο κει και πέρα πιθανόν να γίνουν και δυο κινήσεις ακόμα, σε θέσεις που θα υποδείξει ο τεχνικός Μίκι Τσίρκοβιτς.

Πιθανόν μάλιστα αυτές οι κινήσεις να μείνουν για λίγο αργότερα (ίσως και μετά από ένα ή δυο φιλικά, για να υπάρχει και πληρέστερη εικόνα των όποιων αναγκών κριθούν). Πλέον όμως χωρίς βιασύνη και εφόσον βρεθεί κάτι ουσιαστικό και παίκτες που μπορούν να ενισχύσουν την ήδη υπάρχουσα ομάδα.

* Σε ότι αφορά τα πρώτα φιλικά, ως τώρα έχει οριστικοποιηθεί τεστ με την Αχαϊκή στις 26 Αυγούστου, καθώς και δυο ματς με τον Διαγόρα Βραχνείκων στις 29 Αυγούστου και στις 2 Σεπτεμβρίου. Επιθυμία όμως του Μ. Τσίρκοβιτς, είναι να γίνουν άλλα δύο φιλικά νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 19 και στις 22 Αυγούστου. Και για αυτό τον λόγο γίνονται επαφές και συζητήσεις να βρεθούν ομάδες σε αυτές τις ημερομηνίες.

Πηγή: iliaoikonomia