Δεν προπονήθηκαν οι παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα – Ακυρώθηκε το φιλικό με ΑΕΦ

Δεν προπονήθηκαν οι παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα – Ακυρώθηκε το φιλικό με ΑΕΦ

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε στον ΑΟ Τρίκαλα καθώς σήμερα οι «κυανέρυθροι» δεν μπήκαν στο γήπεδο να προπονηθούν με αφορμή τα συμβόλαια και τις προκαταβολές.

Οι παίκτες των Τρικάλων μετά από μια ώρα στα αποδυτήρια της Μπαλκούρας πήραν την απόφαση να αποχωρήσουν. Προηγήθηκε ομιλία του Χάρη Κουτσούρη και του προπονητή, Περικλή Αμανατίδη χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πείσουν τους παίκτες να μπουν στο γήπεδο για προπόνηση.

Στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας παραβρέθηκε με εμφανή τον προβληματισμό, αντιπροσωπεία των Σακαφλιάδων με τον μεγαλομέτοχο του ΑΟΤ να τους καθησυχάζει λέγοντας τους πως έχει λύση ενώ τους τόνισε πως όποιος ποδοσφαιριστής δεν εμφανιστεί στην προπόνηση της Δευτέρας θα αποτελέσει παρελθόν.

Όπως είναι λογικό και επόμενο το φιλικό της Πέμπτης με την Φαρκαδόνα ακυρώθηκε.

Οι επόμενες ώρες είναι πλέον εξαιρετικά κρίσιμες με τον Χάρη Κουτσούρη να καλείται να διαχειριστεί την οριακή κατάσταση.

Πλέον οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους και απομένει να μάθουμε αν τελικά θα γυρίσουν στα Τρίκαλα για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Πηγή: goaltrikala