Δόξα Δράμας: Πλήγμα με Χαριτωνίδη

Δόξα Δράμας: Πλήγμα με Χαριτωνίδη

Άτυχος ξανά ο Λάζαρος Χαριτωνίδης που τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Αχαρναϊκό και θα μείνει στα «πιτς» για περίπου ένα μήνα.

Μόλις πέντε λεπτά αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό της Δόξα Δράμας με τον Αχαρναϊκό ο Λάζαρος Χαριτωνίδης και σε ένα μαρκάρισμα αντίπαλου επιθετικού έπεσε άτσαλα με τον ώμο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Αν και προσπάθησε να συνεχίσει να αγωνίζεται, οι πόνοι ήταν εξαιρετικά έντονοι. Έτσι αναγκάστηκε να αποχωρήσει και να δώσει την θέση του στον νεαρό Μπάμπουρα.

Χωρίς άλλη καθυστέρηση και με την συνοδεία του Σάκη Πάσχου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Δράμας όπου οι σχετικές εξετάσεις που του έγιναν έδειξαν εξάρθρωση της ωμοπλάτης, γεγονός που μεταφράζεται σε ένα μήνα αποχή από τις προπονήσεις καθώς απαιτεί προσεκτική αποκατάσταση.

Για κάθε ενδεχόμενο και προκειμένου να υπάρχει καλύτερη εικόνα του προβλήματος ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί το πρωί της Δευτέρας στην Θεσσαλονίκη για να κάνει μια μαγνητική τομογραφία και ακολούθως να τον εξετάσει ορθοπεδικός και να του δοθεί μια συγκεκριμένη και αποτελεσματική θεραπεία.

Το ευχάριστο στην περίπτωση είναι ότι αρκετές ώρες μετά το παιχνίδι, υπάρχει υποχώρηση των πόνων και μια μικρή ευκολία στις κινήσεις που παραπέμπει σε μια σχετικά μικρή ζημιά η οποία θα μπορούσε να αποθεραπευτεί συντομότερα, εφόσον αντιμετωπιστεί σωστά.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια σημαντική απώλεια, τουλάχιστον για το διάστημα της προετοιμασίας της ομάδας. Ωστόσο η εμπειρία του κεντρικού αμυντικού των «μαυραετών» επιβεβαιώνει την άμεση προσαρμογή που μπορεί να έχει μέσα στην ομάδα, ακόμη και στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Πηγή: Sportdrama