Το «αντίο» της ΑΕΛ στον Ξενάκη

Το «αντίο» της ΑΕΛ στον Ξενάκη

Tόσο η οικόγενεια της ΑΕΛ όσο και ο πρόεδρος της, Αλέξης Κούγιας εξέφρασαν τα συλληπητηρία του για το χαμό του Γιάννη Ξενάκη.

Το πρωί της Παρασκευής (14/8) ο επί χρόνια ρεπόρτερ της ΑΕΚ έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την αθλητική και όχι μόνο δημοσιογραφία.

Η ανακοίνωση των «βυσσινί»:

Η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ συλλυπείται με τον πιο θερμό τρόπο την οικογένεια του Αθηναίου δημοσιογράφου Γιάννη Ξενάκη για τον απρόοπτο θάνατο του σε ηλικία μόλις 52 ετών.

Ο κ. Αλέξης Κούγιας διατηρούσε προσωπική σχέση με τον εκλιπόντα επί σειρά ετών και έζησε μαζί του το δράμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία».
Με αφορμή τον αδόκητο χαμό του Γιάννη Ξενάκη ο κ. Κούγιας δήλωσε: «Τελικά η πουτάνα η ζωή είναι ένα τίποτα. Τα παιδιά μας, η δουλειά μας , η ΑΕΛΑΡΑ και να είμαστε οι φτωχότεροι του νεκροταφείου».

Ο εκλιπών ένιωσε έντονη αδιαθεσία το πρωί της Παρασκευής και μετέβη στο Κέντρο Υγείας, αλλά εξέπνευσε λίγο αργότερα από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Είχε εργαστεί επί σειρά ετών στην Ελευθεροτυπία και μέχρι σήμερα στην εφημερίδα «Live Sport».