Γρηγορίου: «Πρόκληση η Φενέρμπαχτσε»

Γρηγορίου: «Πρόκληση η Φενέρμπαχτσε»

Μεγάλη τιμή και χαρά χαρακτήρισε τις αναμετρήσεις με την Φενέρμπαχτσε στα play offs του Europa League ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο τεχνικός ηγέτης του Ατρόμητου, σε δηλώσεις του στο «cihan.com.tr» αναφέρθηκε για τις κρίσιμες «μάχες» των «κυανόλευκων» με τους Τούρκους και στάθηκε στην πρόκληση που έχει μπροστά της η ομάδα του Περιστερίου.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μας να αντιμετωπίσουμε τη Φενέρ. Το φαβορί είναι σίγουρα η Φενέρ, ειδικά φέτος που επένδυσε πολλά εκατομμύρια. Έφερε πολύ σημαντικούς παίκτες. Ξέρουμε ότι η δουλειά μας θα είναι πολύ δύσκολη. Αλλά έχουμε τα δικά μας όνειρα. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στα δύο ματς», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Για την ομάδα μας, για τους οπαδούς μας, για τον πρόεδρο, αποτελεί μία πρόκληση. Και πάνω από όλα για τους παίκτες μας. Όλες οι ομάδες έχουν όνειρα. Κάνουμε και εμείς το ίδιο. Οι αναμετρήσεις με τη Φενέρ είναι αιτία χαράς».

Όσον αφορά στην ένταση που υπάρχει σε τέτοια παιχνίδια ανάμεσα στους οπαδούς, σχολίασε: «Ελπίζω να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στα δύο παιχνίδια. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρξει από τώρα προβληματισμός. Στο παρελθόν πολλές φορές έχουν αναμετρηθεί ελληνικές με τουρκικές ομάδες».