Μπουρσέλης: «Η ομάδα χρειάζεται χρόνο»

Μπουρσέλης: «Η ομάδα χρειάζεται χρόνο»

Ο Αντώνης Μπουρσέλης ζήτησε το αυτονόητο από το φίλαθλο κοινό του Εργοτέλη... δηλαδή την πίστωση χρόνου που απαιτείται για να δέσει η ομάδα, υποστηρίζοντας ότι άπαντες δουλεύουν σκληρά για να επιστρέψει ο σύλλογος στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο Μπουρσέλης που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου αναφέρθηκε επίσης στο φιλικό με τον ΑΟ Τυμπακίου, ενώ μίλησε και για τις δικές του βλέψεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ηρακλειώτικης ομάδας:

Για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας

«Είμαστε ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας μας, όμως από την πρώτη μέρα δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις. Προσπαθούμε για το καλύτερο, να κατανοήσουμε και να εφαρμόσουμε στο γήπεδο το πλάνο του νέου μας προπονητή. Η ομάδα χρειάζεται το χρόνο της, αλλά και με τις προσθήκες που αναμένεται να γίνουν, πιστεύω ότι θα φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο».

Για το φιλικό με τον ΑΟ Τυμπακίου

«Παρότι έχουμε κάνει μόνο λίγες μέρες προετοιμασίας, πιστεύω ότι δείξαμε κάποια θετικά στοιχεία ως ομάδα. Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε τις συμβουλές του προπονητή μας, να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες από τον άξονα και τα πλάγια, με βάση όσα δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις».

Για το πρωτάθλημα της Football League

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, αρκετά ανταγωνιστικό, με πολλές αγωνιστικές και πολλές ομάδες. Υπάρχουν ομάδες δυνατές, με κόσμο, δίψα για διάκριση, με ισχυρή έδρα, όπως η Λάρισα, ο Απόλλων Σμύρνης, η Παναχαϊκή κ.α. Οι ομάδες με το ποιοτικότερο ρόστερ, τη σταθερή διάρκεια κατά την πορεία τους στο πρωτάθλημα, πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσουν».

Για τους στόχους της ομάδας και την προσωπική του διάκριση

«Στόχος του Εργοτέλη είναι να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στη Super League. Μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας επιδιώκω να διακριθώ κι εγώ. Στόχος μου είναι μαζί με τα άλλα παιδιά και μέσα από σκληρή δουλειά να πετύχουμε το στόχο της ομάδας. Θέλω να ευχηθώ σε όλους, πρώτα από όλα υγεία, να έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά και στον Εργοτέλη, την άμεση επιστροφή στη Super League. Σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο να συνεχίσει να είναι δίπλα μας και να μας στηρίζει, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια».

Πηγή φωτογραφίας: ergotelis.gr