Σοβαρός τραυματισμός για παίκτη του ΟΦΗ

Σοβαρός τραυματισμός για παίκτη του ΟΦΗ

Το τεστ μεταξύ ΟΦΗ και Χανίων... σταμάτησε στο 70', καθώς διεκόπη λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Νικολόπουλου (της πρώτης ομάδας) στην κνήμη.

Το φιλικό του ΟΦΗ με τον Α.Ο. Χανιά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ αφού στο 70΄και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0, ο Νικολόπουλος (του πρώτου) τραυματίστηκε σοβαρά στην κνήμη όταν συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα της Χανιώτικης ομάδας, Κόλλια.

Ο ΟΦΗ (στο τρίτο φιλικό τεστ προετοιμασίας του) είχε γενικά καλή απόδοση στο ΒΑΚ και στο δεύτερο ημίχρονο δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου. Παρουσίασε μία καλή αμυντική λειτουργία αλλά έχει πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και στην εκδήλωση των προϋποθέσεων για σκοράρισμα, ενώ από την άλλη, ο ΑΟΧ έδειξε πρόβλημα στο «φτιάξιμο» φάσεων προς την αντίπαλη εστία.

Κάτω από έντονη ζέστη, η πρώτη φάση ήρθε στο 7' για τα Χανιά με τον Σταματή να σουτάρει και τον Βλάχο να διώχνει σε κόρνερ. Ο ΟΦΗ από το δεκαπεντάλεπτο και μετά του φιλικού και μέχρι το 30΄ ανέβασε, είχε την υπεροχή, έκανε φάσεις και δεν απειλήθηκε.

Στο 15΄απείλησε για πρώτη φορά με τον Κουσίδη, όταν σούταρε από τα όρια της περιοχής αλλά απομάκρυναν οι αμυντικοί του Α.Ο. Χανιά. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Περογαμβράκης έστρωσε στον Φραγκουλάκη, το σουτ του οποίου έφυγε άουτ. Ακόμα μία φάση για τον ΟΦΗ ήρθε στο 26΄, όταν ο Πρίφτης μπλόκαρε το δυνατό σουτ του Φραγκουλάκη.

Η καλύτερη φάση για τον ΟΦΗ έγινε στο 28΄. Από προσπάθεια του Κοιλιάρα, η μπάλα έφτασε μέσω Περογαμβράκη στον Φαμπίνιο που σούταρε άστοχα από το σημείο του πέναλτι!

Ο Α.Ο.Χανιά έκλεισε το πρώτο μέρος με την δεύτερη φάση του και πάλι με τον Σταματή αλλά ο Βλάχος ήταν σε ετοιμότητα.

Στο δεύτερο μέρος έγιναν αρκετές αλλαγές εκατέρωθεν, με την πρώτη μεγάλη φάση να έρχεται από πλευράς ΟΦΗ, όταν στο 55' ο Γκούμας έδωσε στον Νικολόπουλο, αλλά το σουτ του τελευταίου βρήκε αντίσταση από τον Κόλλια (έστω κι αν χρειάστηκε διπλή επέμβαση).

Κι ενώ ο ρυθμός είχε πέσει κι όλα κυλούσαν ήρεμα, άπαντες ξαφνικά πάγωσαν. Ήταν στο 70' όταν τραυματίστηκε σοβαρά ο Νικολόπουλος σε σύγκρουσή του με τον Κόλλια, αποτέλεσμα αυτού να διακοπεί οριστικά και το φιλικό.
Ο άτυχος παίκτης που χτύπησε στην κνήμη, σφάδαζε από τους πόνους και ήρθε το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Όπως ήταν φυσικό, οι συμπαίκτες του στον ΟΦΗ, όπως και οι αντίπαλοι στον ΑΟΧ... τραβούσαν τα μαλλιά τους απ'τον σοκαριστικό τραυματισμό...

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

OΦΗ: Βλάχος, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Ραπτάκης, Παπατζίκος, Φαμπίνιο, Γκούμας, Φραγκουλάκης, Κουσίδης, Περογαμβράκης, Πιθαρούλης

Α.Ο.Χανιά: Πρίφτης, Ψυχογιός, Γεωργίου, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Μπουζούκης, Ρίκκα, Σαϊνέ, Σούτσης, Μασάδο, Σταματής.

Πηγή: Gentikoule