Φωστήρας: Πήρε Καπούταγλη – Ντάφλα

Φωστήρας: Πήρε Καπούταγλη – Ντάφλα

Σε ακόμη δυο μεταγραφικές προσθήκες προχώρησε ο Φωστήρας δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι πρόθεση της διοίκησης να προσφέρει τις απαραίτητες λύσεις στον τεχνικό, Κώστα Ψυρόπουλο.

Συγκεκριμένα, κάτοικος Ταύρου θα είναι τη νέα σεζόν ο 19χρονος τερματοφύλακας που αποτελεί και μέλος της Εθνικής Νέων, Κώστας Καπούταγλης.

Ο διεθνής με το αντιπροσωπευτικός μας συγκρότημα βρέθηκε την Δευτέρα (17/8) στα γραφεία του συλλόγου και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Προηγούμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Νέα Ιωνία με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε πολυ καλές εμφανίσεις.

Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε επίσης και ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, Θωμάς Ντάφλας.

Το νέο απόκτημα του "Φονέα" το οποίο διαθέτει άριστη τεχνική κατάρτιση συναντήθηκε με τους ιθύνοντες του συλλόγου και οι δυο πλευρές μέσα σε λίγα λεπτά έδωσαν τα χέρια.

Ο Ντάφλας έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Φωκικό, Ατρόμητο Πειραιά, Α.Ε. Μοσχάτο ενώ είχε συνεργαστεί κατά το παρελθόν με τον προπονητή του Φωστήρα, Κώστα Ψυρόπουλο, από την κοινή θητεία που είχαν αμφότεροι στον Απόλλωνα Σμύρνης (Κ20).

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα προικισμένο ποδοσφαιριστή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στα πλάγια της επιθετικής γραμμής όσο και πίσω από τον επιθετικό.

Πηγή: stoplekto