Κισσαμικός: Ξαφνική αποχώρηση Μποτωνάκη

Κισσαμικός: Ξαφνική αποχώρηση Μποτωνάκη

Ξαφνική αποχώρηση στον Κισσαμικό, αφού ο Γιάννης Μποτωνάκης, με γραπτή του δήλωση, γνωστοποίησε την Τρίτη την απόφαση του να αποχωρήσει, μετά από ενάμιση χρόνο.

Ο "Μπότω" είχε σημαντική συμβολή στην ιστορική επιτυχία του Κισσαμικού την περασμένη σεζόν κι έβαλε το δικό του... λιθαράκι στην άνοδο στη Football League.

Σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος πέτυχε 3 γκολ και κέρδισε και το πέναλτι με το οποίο είχε "υπογράψει" την άνοδο ο Φραγκουλάκης στο ματς με τον Ηρόδοτο.

Στο Καστέλι ο 24χρονος Χανιώτης μέσος είχε "μετακομίσει" τον Ιανουάριο του 2014 και στην πρώτη του σεζόν με το "δελφίνι" είχε 11 συμμετοχές και 1 γκολ.

Η γραπτή του δήλωση, μέσω της οποίας αφήνει αιχμές:

Σήμερα, Τρίτη 18 Αυγούστου 2015, αποφάσισα την αποχώρηση μου από τον Π.Γ.Σ. Κισσαμικός. Μέσω αυτής της επιστολής, θέλω να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που ήταν πάντα δίπλα σε εμένα και σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα εδώ και 1,5 χρόνο βοηθώντας την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της και να κάνει το μεγάλο άλμα για την Β' Εθνική. Επιπλέον, από το Δ.Σ. του Συλλόγου θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Αντώνη Ροκάκη, ο οποίος ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα και άψογος σε όλες τις υποχρεώσεις του. Επίσης, ευχαριστώ θερμά την πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου που στήριξαν με θέρμη τις προσπάθειες της ομάδας και βοήθησαν κι αυτοί από την πλευρά τους για την υλοποίηση των στόχων μας.

Δεν μπορώ όμως να πω το ίδιο για λιγοστά άτομα του Δ.Σ., αρκετά όμως για να δημιουργούν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας με τις κενοδοξίες τους και την παντελή έλλειψη ποδοσφαιρικής αντίληψης. Ειλικρινά στεναχωριέμαι που 2-3 άτομα χαλάνε την καλή εικόνα της ομάδας και μάλιστα σε μια ιστορική περίοδο γι αυτήν.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου, Σπύρο Μπαξεβάνο,για την άψογη συνεργασία που είχαμε και θέλω να ευχηθώ τόσο στα παιδιά που παρέμειναν στην ομάδα φέτος, όσο και στους νέους παίκτες της ομάδας καλή επιτυχία στον δύσκολο δρόμο της Β' Εθνικής.

Όσον αφορά τους λόγους που με οδήγησαν στην απόφαση αυτή, δεν θα ήθελα να αναφερθώ περαιτέρω, βάζοντας ως ποδοσφαιριστής -πάνω από το προσωπικό μου συμφέρον- το καλό της ομάδας την οποία πιστεύω ότι υπηρέτησα υπεύθυνα όσο διάστημα φορούσα της φανέλα της.

Ωστόσο, οφείλω να εκφράσω την ανησυχία μου ότι πολύ σύντομα αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα στη λειτουργία της ομάδας, οι λόγοι «με ονοματεπώνυμο» που με οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσω, θα την ζημιώσουν ανεπανόρθωτα, κάτι το οποίο δεν αξίζει ούτε στον Πρόεδρο κ. Ροκάκη για τις προσπάθειες που καταβάλει, ούτε στον φίλαθλο κόσμο του Κισσαμικού που στηρίζει την ομάδα και θέλει να την βλέπει όσο πιο ψηλά γίνεται...
Καλή συνέχεια...

Γιάννης Μ. Μποτωνάκης

Πηγή: flashnews