Απάντηση Ροκάκη για Μποτωνάκη

Απάντηση Ροκάκη για Μποτωνάκη

Ο πρόεδρος του Κισσαμικού, Αντώνης Ροκάκης, τοποθετήθηκε αναφορικά με την ανακοίνωση αποχώρησης του ποδοσφαιριστή Γιάννη Μποτωνάκη.

 

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ροκάκη:

Ευχαριστώ τον Γιάννη Μποτωνάκη για τα καλά του λόγια και για τις ευχαριστίες του, τόσο για εμένα όσο και για την "πλειοψηφία" του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Γιάννης ήταν, είναι και θα είναι στην καρδιά μας και σαν παίκτης και σαν άνθρωπος. Ήταν ένας εκ των συντελεστών της προσπάθειας και της επίτευξης των στόχων της ομάδας.

Καταλαβαίνω την πικρία και την στεναχώρια του Γιάννη στο άκουσμα της ανακοίνωσης από τη Διοίκηση όσον αφορά το λύσιμο της συνεργασίας μας, πλην όμως δεν μπορώ να δεχτώ με τίποτα και για κανένα λόγο τις αιχμές και τις κατηγορίες για κανένα εκ των συνεργατών μου, καθώς πάντοτε με καλή πρόθεση και με αμέριστη προθυμία όλοι, από τη θέση του ο καθένας και τη δυναμική του, έδιναν και δίνουν τα πάντα για την ομάδα, ούτως ώστε ο Γιάννης και κάθε παίκτης-συνεργάτης της ομάδας να έχει οτιδήποτε είναι απαραίτητο για να μπορεί να λειτουργήσει φυσιολογικά, μέσα σε αυτό το πάρα πολύ δύσκολο οικονομικοκοινωνικοπολιτικό περιβάλλον, ειδικά την τελευταία περίοδο, που επικρατεί σε ολόκληρη τη χώρα.

Επίσης τον ευχαριστώ για τις "υποδείξεις" του όσον αφορά τις αρρυθμίες στη λειτουργία της ομάδας, καθώς και εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε έτοιμοι να λύσουμε οποιαδήποτε προβλήματα δημιουργούνται, κάτι το οποίο άλλωστε το έχουμε αποδείξει τα τελευταία πέντε χρόνια, που διοικούμε την ομάδα και μέσα σε μία περίοδο ποδοσφαιρικής ύφεσης η ομάδα ζει ιστορικές στιγμές.

Ο Κισσαμικός είναι ένα πλοίο που δεν έχει κατασκευαστεί για να είναι στο λιμάνι... Είναι ήδη στο πέλαγος και ταξιδεύει στις θάλασσες της Football League ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών... με πλώρη το επόμενο λιμάνι...

Ευχαριστώ,

Ο Πρόεδρος

Αντώνης Ροκάκης