Αγροτικός Αστέρας: Η προετοιμασία των μικρών (photos)

Αγροτικός Αστέρας: Η προετοιμασία των μικρών (photos)

Πολλά νέα πρόσωπα έδωσαν το «παρών» στην αυλαία της προετοιμασίαw των τμημάτων υποδομής του Αγροτικού Αστέρα.

Η σχετική ενημέρωση των «πρασίνων»:

«Άνοιξε η αυλαία της προετοιμασίας στα τμήματα υποδομής του Αγροτικού Αστέρα. Μία καινούρια σεζόν ξεκινάει και όλοι είναι έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά προκειμένου να έρθει προτίστως η ατομική βελτίωση των αθλητών αλλά φυσικά και οι ομαδικές επιτυχίες.

Πολλά νέα πρόσωπα βρέθηκαν στις προπονήσεις. Νέος τεχνικός διευθυντής, ο Γιώργος Δεληγιάννης, νέος προπονητής στην Κ17, ο Ηλίας Σαπάνης καθώς και νέος γυμναστής ο Δημήτρης Γαλανός. Το τεχνικό επιτελείο συμπληρώνει ο καινούριος προπονητής τερματοφυλάκων, Ηλίας Στογιάννης.

Πολλά χαμόγελα στο προπονητήριο, κάτι που αποδεικνύει την μεγάλη διάθεση που υπάρχει απο προπονητές αλλά και απο παιδία προκειμένου να είναι επιτυχημένη και η νέα χρονιά. Φυσικά το κλίμα ήταν και ταυτόχρονα όσο αυστηρό χρειάζεται, καθώς τέθηκαν για άλλη μία φορά υψηλοί στόχοι. Άλλωστε, πρέπει να συνεχιστεί και το καλό πρόσωπο που παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια τα αγωνιστικά τμήματα του Αγροτικού Αστέρα στις διοργανώσεις της ΕΠΣΜ.

Φυσικά παρούσα ήταν και σύσσωμη η διοίκηση του Ερασιτέχνη, η οποία παρακολούθησε τις προπονήσεις ενώ μιλώντας στο τέλος με το τεχνικό επιτελείο, κατέληξαν όλοι στο ίδιο συμπέρασμα ότι πλέον ο πήχης ανεβαίνει ακόμη υψηλότερα, σε επαγγελματικά πρότυπα σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της Ακαδημίας.

Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Ερασιτέχνη εύχονται σε όλους καλή χρονιά με υγεία, υπομονή και απόλυτη συγκέντρωση στους στόχους μας».