Παρδάλης: «Τα Τρίκαλα στο χείλος του γκρεμού»

Παρδάλης: «Τα Τρίκαλα στο χείλος του γκρεμού»

O Κώστας Παρδάλης χαρακτήρισε απελπιστική την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις του ΑΟΤ, υποστηρίζοντας ότι η λύση πρέπει να βρεθεί άμεσα στα διοικητικά προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία.

Παράλληλα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη των Θεσσαλών απεύθυνε το κάλεσμα σε όποιον έχει την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσει το σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συχνότητα του «fm100»:

«Η κατάσταση είναι κακή έως απελπιστική. Τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Πρέπει να βρεθεί ένας μεγαλομέτοχος για να πάρει το σωματείο. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Μέχρι τις 22 Αυγούστου πρέπει να καλυφθούν άμεσα οι υποχρεώσεις , εγγυητική, προκαταβολές, δελτία. Έχει κατατεθεί όλος ο φάκελος και περιμένει η διοικούσα επιτροπή να ανοίξει ο λογαριασμός. Προηγούνται τα μέλη και από κει και πέρα είναι ελεύθερη η αγορά των μετοχών».

Για το αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι: «Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι φιλολογικά. Ο κ. Κουτσούρης πήγε στον Πλεξίδα, ο κ. Κατσιγιάννης ενδιαφέρθηκε, χθες διάβασα το όνομα του κ. Παππά. Αυτά που έχω δεν είναι χειροπιαστά. Ο κ. Κατσιγιάννης έχει προθέσεις όχι για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου. Ενδεχομένως να βρεθούν και κάποιοι Τρικαλινοί να βάλουν κάποια χρήματα να προχωρήσει η ομάδα».

Για την στάση των παικτών ανέφερε: «Οι παίκτες καλή τη πίστη κατεβήκαν στις προπονήσεις και τους ευχαριστώ για αυτό. Αυτή η κατάσταση δεν έχει ξανασυμβεί. Την αδυναμία του κ. Κουτσούρη την είχαμε δει και παλαιότερα και πιστέψαμε πως με τις δεσμεύσεις θα τα είχε καταφέρει. Η Κέρκυρα και η διένεξη με τον κ. Κατσιγιάννη έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι παθιασμένος με την ομάδα αλλά υπερεκτίμησε τις δυνατότητες του».

Για το αν ενδιαφέρονται να αναλάβουν την ομάδα: «Για να τραβάμε αυτό που τραβούσαμε όχι. Ποιος θα καταθέσει το μετοχικό κεφάλαιο; Σαν διοίκηση πέρυσι δεν είχαμε παράπονο αλλά υπήρχαν φίλαθλοι που γύρισαν την πλάτη και δεν πήραν διαρκείας. Δεν οργανώθηκε και ένα τμήμα εμπορικό φέτος. Ενός κακού μύρια έπονται. Το θέμα δεν είναι ο Παρδάλης, ο Παναγιώτου, ο Τρικαλιώτης και να βάζει λίγο από δω, ο ένας λίγο ο άλλος».

Τέλος, επεσήμανε τα εξής: «Εμείς δεσμευόμαστε σαν ερασιτέχνης πως όπως μπορούμε θα βοηθήσουμε. Κάνουμε έκκληση σε οποιοδήποτε Τρικαλινό και αν μαζευτεί ένα ικανό ποσό να τρέξει η ομάδα και θα δούμε. Πρέπει να συστρατευτούν και οι αυτοδιοικητικοί. Όλοι πρέπει να συνδράμουν. Να γραφούν μέλη, να πάρουν μετοχές. Είναι γωνιακό μαγαζί λένε όλοι. Ποιο είναι γωνιακό μαγαζί. Υπάρχουν χωριά με μετοχικά κεφάλαια και τα Τρίκαλα δεν είναι πουθενά. Δεν έχω να μεταβιβάσω καμία ομάδα στον Πλεξίδα. Η διοικούσα επιτροπή είναι αρμόδια. Όποιος έρθει και πάρει το μετοχικό κεφάλαιο θα είμαι μαζί του. Άσχετα αν συμφωνώ η διαφωνώ. Να αφήσουμε τις εσωστρέφειες. Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι στο χείλος του γκρεμού».