Ξάνθης: «Δεν θα γίνουμε ζητιάνοι»

Ξάνθης: «Δεν θα γίνουμε ζητιάνοι»

Ξεκάθαρη ήταν η θέση του προέδρου της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Γιάννη Ξάνθη αναφορικά με την έδρα που θα αγωνίζεται ο βολιώτικος σύλλογος τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ξάνθης υποστήριξε ότι η ομάδα θα παίζει στο «Π. Μαγούλας»... λέγοντας χαρακτηριστικά πως ούτε εκείνος άλλα και κανένας της Νίκης Βόλου δεν πρόκειται να γίνει ζητιάνος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο goalpost.gr:

«Δηλώσαμε ως έδρα και το στάδιο Αλκαζάρ για τυπικούς λόγους. Το γήπεδο του Αρμενίου που ήταν στις επιλογές δεν διέθετε δελτίο καταλληλότητας. Θα πρέπει να τονίσω όμως πως εμείς σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παίξουμε στο Αλκαζάρ, όπως και σε κανένα άλλο γήπεδο πλην της έδρας μας (Π. Μαγουλάς). Δεν δίνω πιθανότητα να αναγκαστούμε να ξεσπιτωθούμε, ούτε μία στο εκατομμύριο. Εμείς δεν είμαστε και ούτε θα γίνουμε ζητιάνοι να παρακαλάμε!

Απαιτούμε τα αυτονόητα. Όλοι είναι ενήμεροι για την κατάσταση που παραλάβαμε και σε ποιο σημείο έχουμε φτάσει με πολλές θυσίες εκ μέρους μας. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να γκρεμίσει ότι με πολύ κόπο και ιδρώτα καταφέραμε αυτούς τους μήνες. Σε περίπτωση που έστω και για κάποια παιχνίδια αναγκαζόμασταν να μετακομίσουμε στη Λάρισα, θα ήταν οικονομική καταστροφή.Είμαι αισιόδοξος και έχω πάρει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από ανθρώπους που επηρεάζουν τις αποφάσεις, πως η Νίκη Βόλου θα αγωνιστεί κανονικά στο σπίτι της.

Κανείς λογικός άνθρωπος δεν θέλει κάθε εβδομάδα να έχουμε μετακίνηση οπαδών στη Λάρισα, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι εφησυχαζόμαστε στις διαβεβαιώσεις και τις υποσχέσεις. Μέχρι να έχουμε την οριστική απόφαση της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ, είμαστε σε επιφυλακή. Περιμένουμε σ' αυτό το δίκαιο αίτημά μας να βρεθούν δίπλα μας όλοι οι θεσμικοί φορείς της πόλης και της περιφέρειας».