Αφήνει τον Πανελευσινιακό για τα Τρίκαλα ο Γιαλιάς

Αφήνει τον Πανελευσινιακό για τα Τρίκαλα ο Γιαλιάς

Σαν βόμβα έσκασαν οι δήλωσεις του Χρήστου Γιαλιά για την αποχώρηση του από τον Πανελευσινιακό.

Ο μεγαλομέτοχος των «μπλε» ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την Ελευσίνα προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι του ΑΟ Τρίκαλα, λέγοντας πως αύριο θα μεταβεί στην πόλη της Θεσσαλίας μαζί με τον Γιώργο Βαζάκα. Στο μεταξύ, ξεκαθάρισε πως ήδη έχουν βρεθεί οι άνθρωποι που θα πάρουν την τύχη του Πανελευσινιακού, ενώ δεν παρέλειψε να εκτοξεύσει τα πυρά του... προς το Δήμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο flnews.gr:

«Ανεβαίνω στα Τρίκαλα αύριο (21/8) μαζί με τον Γιώργο Βαζάκα» ήταν τα πρώτα του λόγια και στη συνέχεια ανέφερε: «Είναι όλα κανονικά πληρωμένα στον Πανελευσινιακό. Είναι τακτοποιημένες όλες οι υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένου και του Κυπέλλου. Δεν αφήνω μόνο έργο στην Ελευσίνα αλλά και παίκτες. Βέβαια θα υπάρξουν και μερικοί που θα έρθουν μαζί μου».

Για τη συμπεριφορά του Δήμου: «Συνάντησα πλήρη αδιαφορία από την δημοτική Αρχή. Έχουν περάσει δυο μήνες και δεν έχουν κάνει τίποτα για το γήπεδο. Δεν ανέχομαι αδιαφορία από κανένα. Με τα χρήματα και τον κόπο μου δεν θα παίζει κανείς!».

Για το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με το ενδιαφέρον του για τον ΑΟ Τρίκαλα: «Αύριο (21/8) έχω ραντεβού στα Τρίκαλα με τον Ερασιτέχνη. Θα μιλήσω μαζί τους και θα αποφασίσω την επόμενη εβδομάδα».

Τέλος, επεσήμανε τα εξής: «Έχω βρει ήδη ενδιαφερόμενους για τον Πανελευσινιακό. Έκανα τα πάντα για την ομάδα και κατάφερα να την ανεβάσω μετά από 15 χρόνια πάλι στη Β' Εθνική. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου...».