ΑΕ Σπάρτη: Σταμάτησε τις επαφές με Αναστασάκο

ΑΕ Σπάρτη: Σταμάτησε τις επαφές με Αναστασάκο

Ο Γιώργος Αναστασάκος δεν απάντησε στην πρόταση που του έκανε η διοίκηση της ομάδας και οι Πρωταθλητές Λακωνίας διέκοψαν κάθε επικοινωνία μαζί του.

Ο Σωτήρης Αντωνίου είχε εισηγηθεί την απόκτηση του 25χρονου Λάκωνα αμυντικού, που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Μολαϊκό και οι άνθρωποι της ΑΕ Σπάρτη προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ένταξη του στο έμψυχο υλικό της ομάδας. Ο Αναστασάκος είχε στα χέρια του την πρόταση του προέδρου Γιάννη Βουζιώτη και ο δεύτερος περίμενε το «ναι» προκειμένου να τελειώσει ουσιαστικά και τυπικά η υπόθεση του. Ο Γιώργος Αναστασάκος όμως καθυστερούσε να δώσει την απάντηση του ενώ δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Πέμπτης (20/8) και της Παρασκευής (21/8). Μετά και την τελευταία εξέλιξη η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει κάθε επικοινωνία μαζί του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Σπάρτη:

«Ο Λάκωνας μέσος δέχθηκε στο φιλικό με τον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ την περασμένη Τετάρτη 19/08 την οικονομική πρόταση από τον πρόεδρο της Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ κο Ιωάννη Βουζιώτη, με την σύμφωνη γνώμη του τεχνικού δ/ντη Δημητρίου Καρρά και του προπονητή της ομάδος κο Σωτήρη Αντωνίου.

Ο Λάκωνας μέσος, έδωσε στον πρόεδρο να καταλάβει ότι συμφωνεί να αγωνιστεί για τους Σπαρτιάτες την νέα περίοδο στη Γ' Εθνική. Κάτι όμως που δεν έδειξε με την μετέπειτα στάση του.....

Την Πέμπτη, 20/08 δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση, χωρίς να έχει ειδοποιήσει κανέναν από το προπονητικό team αλλά και από την διοίκηση, υπογράφοντας σε άλλη ομάδα της επιλογής του.

Θεωρούμε ότι θα ήταν σωστό, να ενημερώσει και εν συνεχεία να ευχαριστήσει τον πρόεδρο που του έκανε την πρόταση και τον προπονητή της ομάδος και να τους εξηγούσε τους λόγους που τελικά δεν θα έμενε στην ομάδα μας.

Δυστυχώς, λυπούμαστε για αυτή την εξέλιξη και με δεδομένο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας και των προοπτικών της, η διοίκηση της Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ είναι αναγκασμένη να διακόψει κάθε επαφή με το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Το Δ.Σ. της Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ»